isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ITB Bu Kez Eğirdir'de İftar Yemeği Verdi
ISPARTA
G.Tarihi: 13.06.2016 12:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Ticaret Borsamızın geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının üçüncüsü Eğirdir İlçemizde gerçekleşti.


İftar programı öncesi
Eğirdir KaymakamıAbdullah AKDAŞ ve Eğirdir Belediye BaşkanıÖmer Şengöl’e nezaket ziyaretinde bulunularak, Eğirdir elmasının bugünkü yeri ve gelecekteki durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.


Eğirdir Yeşilada Mavigöl Otel’de düzenlenen iftar yemeğimize ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkan Yrd. M. Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis üyelerimiz Ertuğrul Siyah, Levent Köklü ve Necati Türedi misafirlerini kapıda karşıladı. Protokolde ise, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, İlçe Tarım Müdürü Uğur Turgut, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerimizin Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda üyemiz katılımıyla gerçekleşti.


İftar programı sonrasında Kanal32 TV’ye açıklamalarda bulunan Başkanımız Ahmet Adar, Borsa olarak pek çok defa elma üretim ve pazarlamada incelemeler yapmaları için üyelerine yurtdışı sektörel ziyaret  imkânı sağladıklarını ifade ederek bu gezilere katılanların bilgi ve tecrübelerini aktaracakları bir elma çalıştayı düzenleneceğini söyledi. Başkanımız Ahmet Adar, düzenlenecek çalıştaydan çıkacak fikir ve görüşler doğrultusunda yurtdışı satış ve pazarlamada bir yol haritası çizilecektir dedi.
Eğirdir’in elma üretiminde yurdumuzda söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkanımız Ahmet Adar, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile bugün görüşmelerde bulunduklarını ve Isparta Ticaret Borsası’nın Eğirdir’de bir şube açmasına karar verildiğini açıkladı.


Başkan Şengöl ise açıklamalarında, Isparta Ticaret Borsası’na her zaman destek olacaklarını ifade ederek, Köprübaşı’nda Eğirdir Belediyesi tarafından bir büro tesis edeceklerini ve Borsa işlemleri için vatandaşlarımızın Isparta’ya gitmek durumunda kalmayacaklarını dile getirdi.(10.06.2016)




v
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.