isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'YA DEV YATIRIMLAR GELİYOR
ISPARTA
G.Tarihi: 12.07.2016 11:10
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Karayolları yüzünü Ispartaya çevirdi
 

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünün Isparta projeleri açıklandı. 2016-2017 Isparta için yatırım yılı olacak.

  Karayolları Bölge Müdürlüğü, Migros Kavşağında 400 milyon TL'lik büyük yatırım için temmuz ayı içerisinde ihaleye çıkıyor. Yonca kavşak düzenlemesi ihale süreci tamamlandıktan sonra 2 yılda tamamlanacak. Kolçelik Kavşağı ve Çünür deki yeni Otogar için de kavşak düzenleme projeleri hazırlanıyor.

  Dereboğazında 80 km. müjdesi

 Dereboğazında Isparta tarafından 1.5 km, Antalya tarafından 10 km. duble yol inşaatına başlandı. Geriye kalan 80 kilometrelik kısımla ilgili ihale sürecinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Isparta-Burdur dostluk yolunun duble yol inşaatı ise 2017 programı kapsamında başlatılacak.

Isparta-Konya arası duble yol

 Eğirdir-Madenli arasında ihale çalışmaları devam ediyor. Şarkikaraağaç-Fele arası duble yol ihalesi yapıldı. Fele-Kıyakdere ve Beyşehir arası bölümle ilgili ihale sürecinin başlatılması için lobi yapılıyor.

2 yaya üst geçidi SDÜ ve GÖLTAŞ geçişi

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü, Çünürde ve Çevre Yolu üzerinde rampalı yaya üst geçidi yapılması için gereken ihale sürecini tamamladı. SDÜ Doğu ve Batı yerleşkesini birbirinden ayıran karayolunun alttan geçişi sağlanacak, Göltaş Fabrikası kavşağına da Demirel ailesinin katkıları ile alt geçit yapılacak.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.