isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da narkotik operasyon
ISPARTA
G.Tarihi: 31.12.2021 15:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ
 
25/12/2021 günü Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu kullanımı ve ticaretine yönelik yapılan  operasyonda yolcu otobüsü içerisinde yakalanan, Ü.A. isimli şahsın üst ve eşya aramalarında;
  • 4103 gram Uyarıcı Narkotik Madde,
  • Suçta kullanıldığı değerlendirilen 1 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.
Yakalanan şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağalama” suçundan adli işlem yapılmış, Ü.A. isimli şahısçıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlarımız kararlıkla devam etmektedir.
 
Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz, iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz.

image.png

image.png
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.