isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA HABER: ​HACI BEKTAŞ-I VELİ ANILDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
HACI BEKTAŞ-I VELİ ANILDI
Hacı Bektaş-ı Veli’nin vefatının 750. yılı olan 2021 yılının, UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınması münasebetiyle Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma programı gerçekleştirildi.
İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve moderatörlüğünü Gençlik Koordinatörü Selim Kaan Aydoğan’ın yaptığı ve İl Müftü yardımcısı Seyit Böğet’in konuk olduğu “Hacı Bektaşi Veli ve Anadolu İrfanı” programı zoom programından aktarılarak Facebook sayfasında canlı yayınlandı.
İl Müftü Yardımcısı Böğet, konferansında: “Bugün Hacı Bektaş-ı Veli’nin insan sevgisine, hoşgörüsüne, birlik ve beraberliği esas alan yaşam felsefesine büyük bir ihtiyaç duyulmaktadır. Hacı Bektaş-ı Veli’nin hem ülkemiz hem dünyamız için büyük bir değerdir ve gelecek nesillere aktarmamız gerekmektedir” dedi.
Katılımcıların da katkı sunduğu program güzel dilek ve temennilerle sona erdi.

ISPARTA İL MÜFTÜLÜĞÜ

Bir 2 kişi, sakal ve şunu diyen bir yazı 'Selim Kaan AY LIVE Mustafa GÜNER on Facebook Isparta Müftü... View Mehmet Mem.. Seyit SeyitBÖGET B֖GET Isparta Müftü Yardımcısı)' görseli olabilir


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.