isparta-oto-ekspertiz
Isparta TORKU Ekrem Coşkun Döner Açıldı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 10.12.2016 18:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta TORKU Ekrem Coşkun Döner Açıldı

Konya'nın meşhur dönercisi Konya, Antalya ve İstanbul'dan sonra şimdi de Isparta'da hizmete açıldı.

Eşsiz lezzet şimdi Isparta'da özel odun ateşinde yavaş yavaş pişen döner eti şimdi Isparta TORKU Ekrem Coşkun Şubesinde sizleri bekliyor.

Adres :  Gazi Kemal Mahallesi 1305 İmam Hasan Sokak Kutlu Apt. no:1/9-10
Telefon : (0246) 500 2121

Nur Özkutlu Yaptığı açıklamada ;

''Neden Torku Ekrem Coşkun Döner? HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR!. Bizim işimiz sadece döner ve iskender; dolayısıyla tek ürün sattığımız için ürün kalitemizin üst düzeyde olmasına gayret göstermekteyiz. Marinasyonu Ekrem Coşkun Döner'e ait olmak üzere etlerimiz Torku tarafından hazırlanıp yaprak şekline getirilip, isletmemizde taze olarak şişe takilmaktadir. ASLA şoklu veya dondurulmuş ürün kullanılmamaktadır. 9 çeşit olarak sunduğumuz ikramlarimizi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. İkramlarimiz SINIRSIZ olup; masanızda ikram bittiği zaman hiç çekinmeden isteyebilirsiniz. Ikramlarimiz: Kaşık salata, kırma salata, patates kızartması (patates kızartmamız dondurulmuş ürün olmayıp tarafımızdan taze olarak sizlere sunulmaktadır.), torku kaymaklı köy yoğurdu, çubuk salatalık turşusu, acı biber turşusu, jalapeno turşusu, soğan kavurma, taze acı yeşil biber olarak ikram edilmektedir. Hijyen konusunda çok fazla birşey söylemek istemiyoruz. Sadece şunu belirtmek isteriz ki; lavoba ve tuvaletlerimiz tek kullanımlık olup, diğer şubelerimizde de en çok övgüye mazhar olduğumuz durumdur. İsletmemizde bizim misafirimiz olduğunuzda hizmet kalitemizin standartların üzerinde olduğunu göreceksiniz Siz misairlerimize hizmet alırken ferah, rahat bir ortamda zevkle yemek yiyeceğiniz bir mekan sunmaktayız. En önemlisi fiyat politikamızdır. Tüm şubelerimizde döner fiyatımız 110 gram 18.90 TL 9 çeşit sınırsız ikramımızla beraber, 500 ml su 1 TL, 1,5 lt su 2 TL, kutu içecekler 2,5 TL, şişe içecekler 2 TL, torku kutu ayran 1 TL, torku yayık ayran 2,5 TL olup siz misafirlerimizin memnuniyetine kesinlikle dikkat edilmektedir. Son olarak işletmemize misafir olduğunuzda ayrılmadan önce ikram ettiğimiz çayımızdan tekrar içmek isteyeceğinizden eminiz..''  Dedi.


 

Ekrem Coşkun Döner Isparta



..


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.