isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
BURDUR VALİSİ ŞERİF YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI.
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
VALİ YILMAZ GÖREVİNE BAŞLADI

Cuma namazını Burdur Ulu Camide kılan Vali Yılmaz daha sonra Valilik bahçesine gelerek, kendisi için düzenlenen karşılama töreni ve askeri merasime katıldı. Yılmaz, Makamında yaptığı açıklamasında da Burdur kültürüne alışkın biri olduğunu, 30 yılı aşkın görev süresi bulunduğunu, Burdur’da valilik yaptığı sürece hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, bugüne kadar Burdur’u bu noktaya çıkarmış valilere ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ettiğini ve de kendisinin de yeni ilavelerle daha iyi bir noktaya getirmeye çalışacağını vurguladı.

“Kapımız ve gönlümüz 24 saat tüm vatandaşlara açıktır” diyerek konuşmasını sürdüren Yılmaz, bu makamların kalıcı olmadığını da belirterek, şimdiye kadar görev yaptığı her bir ilde hiçbir gayrimenkulünün bulunmadığına ve başka bir şehre tayininde de lağvettiğine dikkat çekti. Yılmaz, vatandaşların haklarının korunacağını da vurguladı. 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.