isparta-oto-ekspertiz
Dolandırıcılar Yakalandı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Dolandırıcılar Yakalandı: İsparta'da 178.000 TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu
Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki A.A.Ü. isimli şahıs kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli şahsın yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 178.000 TL parasının başka banka hesaplarına transfer edildiğini belirterek şikâyetçi olmuştur.
Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın İstanbul ilinde bir Banka Şubesinden parayı çektiği tespit edilerek İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası parayı çeken O.D. ve yardım eden Y.G. isimli iki şüpheli şahsın yakalaması yapılmış olup akabinde çıkarıldıkları adli makamlarca O.D. isimli şahıs TUTUKLANMIŞ, Y.G isimli şahıs serbest bırakılmıştır.
Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlarla şüpheli şahsılar hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla sunulur.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.