isparta-oto-ekspertiz
Büyükşehir’den sivrisinekle mücadele
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
  - Büyükşehir’den sivrisinekle mücadele   
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta sivrisinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Manavgat’ta sivrisinek yuvası haline gelen araç lastiklerini tek tek topluyor. Toplanan yüzlerce lastik geri dönüşüme kazandırılacak.   
  Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri, Manavgat'ta bina altlarında biriken suların temizlenmesi, kullanılmayan fosseptik çukurlarının kapatılması çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bilinçsizce doğaya atılan eski araç lastiklerini de topluyor. 
  Çevre Sağlığı ekipleri Manavgat'ta merkez ve eski beldelerin kırsal alanlarındaki eski araç lastiklerini toplamaya başladı. Büyükşehir Çevre Sağlığı ekiplerince doğaya da büyük zarar veren bu lastikler tek tek toplanarak belirli noktalarda istifleniyor. Eski lastiklerin geri dönüşüme kazandırılması için çalışma başlatılırken, vatandaşlara da eski lastikleri doğaya gelişi güzel atmamaları konusunda uyarılar yapılıyor. 

İHA
 
AW386570_01AW386570_02AW386570_03


                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.