isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Başkan Günaydın'ın Anneler Günü Mesakı
ISPARTA
G.Tarihi: 11.05.2018 15:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEK MİMAR SAYIN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN’IN
ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJIDIR
Sevginin, fedakârlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz.
 
Annelerimiz bizlerin baş tacıdır.
Çocuklarını aylarca bedenlerinde taşıyan, karşılıksız sevgileriyle büyüten, hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.
O'nun verdiği bilgi ve tecrübeyle hayata alışır, O’nun verdiği eğitim ve terbiyeyle kişiliğini oluşturur. Bundan dolayı hiç yılmadan, sevgi ve şefkatle bizlerin yetişmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek, onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Annelerimiz, millet olarak en büyük değerlerimizdir.
 
Anne; hoşgörünün, merhametin, saflığın, engin tecrübenin ve bilginin kaynağıdır. Toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Dünyanın en merhametli varlıkları olan annelere olan gönül borcu ödenemez.
Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır.
Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Nitekim “Cennet annelerin ayakları altındadır” kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır.
Annelere dünyanın bütün yükünü omuzlayacak kadar güç, bütün sıkıntıları göğüsleyecek, kendisine yapılan haksızlıklara ve yanlışlıklara tahammül edecek kadar sabır verildi. Tüm bunların yanında ne zaman akacağını sadece annelerin bildiği gözyaşı verildi. Bu sebeplerle her gün anneler günü olmalı, annelerin kıymeti her gün bilinmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit analarına da saygı ve sevgilerimi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesileyle bildirmek istiyorum.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.