isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA PARÇACIM RESMİ AÇILIŞI YAPILDI
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 30.04.2016 18:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Parçacım Oto Yedek Parça işletmesi haftasonu gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışa Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Suat Kolukırık, KOSGEB Isparta Hizmet Merkezi Müdürü Yurdun Yıldırım, ve çok sayıda davetli katıldı. Dualarla açılan işyerinin kurdale kemsini Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Suat Kolukırık yaptı.

Açılışın ardından davetlilere Pilav, helva ve ayran ikram edildi. Sahibi İsmail Alyıldız ve Ali Dincer, Isparta halkına kaliteyi ucuza sunmak için çalıştıklarını belirterek; “9 araba markasının yedek parçada Parkende bayiliğini yapıyoruz. Burada aradığınız her türlü yedek parçayı bulabilirsiniz” dedi.
 
Isparta Parçacım Oto Yedek Parça Yeni Sanayi sitesi. 4. blok 3240 sokak No 21’de hizmete girdi. 100 metrekarelik dükkanda 9 firmanın bayiliğini alan 5 bin değişik ürün yelpazesi ilefaaliyetine başlayan Isparta Çarçacım Oto Yedek Parçak, bu sektörde oldukça iddialı.

ALYILDIZ; “KALİTEYİ UCUZA SUNMAK İÇİN HİZMET VERİYORUZ”

Şuanda 9 araba markası yedek parçası sattıklarını ancak, ileriki günlerde müşterilerden gelecek ihtiyaç taleplerine göre dükkân konseptini daha da genişleteceklerini belirterek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Biz burada 9 araba markasının yedek parçada Parkende bayiliğini yapmaktayız. Isparta halkına kaliteyi ucuza sunmak için böyle bir girişimde bulunduk.

“VATANDAŞLARIMIZ BURADA YEDEK PARÇA BULMAKTA ZORLANMAYACAK”

Halkımızın ve sanayi esnafımızın VOLKSWAGEN, AUDİ, SEAT, SKODA, OPEL, CHEVROLET, RENAULT, DACİA, FİAT gibi markaların tüm yedek parçalarını bir adres. Eminim birçok Ispartalı vatandaşımız yedek parça bulmakta zorlanıyordu. Bu sorununu çözmek için bu böyle bir iş yerini açtık. Allah utandırmasın. Araç sahipleri 9 araç markalarında tüm yedek parçayı burada bulabilirler” dedi.

“GELECEK TALEBE GÖRE KONSEPTİMİZİ GENİŞLETECEĞİZ”

www.ispartaparcacim.com adresinde online satışlarının da olduğunu ifade eden İşletme sahibi Alyıldız, konuşmasının devamında şunları söyledi; “Şimdilik bu çeşitlerle açtık ancak ileriki günlerde müşterilerden gelecek ihtiyaç taleplerine göre dükkân konseptini daha da genişleteceğiz” dedi.

“İLKELERİMİZDEN ÖDÜN VERMEDEN HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça işletmesi sahibi İsmail Alyıldız, Teknolojinin sunduğu imkânları en iyi şekilde kullandıklarını da vurgulayarak, “Bugün, mal alımının ilk aşamasından, son aşamasına kadar tüm basamaklar, %100 bilgisayar ortamında ve barkodlu bir şekilde satışlarımız yapılmaktadır. Kurulduğu gün, ‘en iyi şekilde hizmet vermeyi’ prensip edinen Isparta Parçacım Otomotiv Yedek Parça, istikrarlı büyümesini, bu ilkesinden hiç ödün vermeden devam edecektir” açıklamasında bulundu.

İLETİŞİM:
Adres: Isparta Parçacım Oto Yedek Parça
Yeni Sanayi sitesi. 4. blok 3240 sokak No:21
Telefon 0546 438 97 00 & 0246 212 19 16
Online satış : www.ispartaparcacim.com








ISPARTA PARÇA
ISPARTA PARÇACIM
ISPARTA OTO YEDEK PARÇA
ISPARTA OTO SERVİS YEDEK PARÇA
PARÇACIM ISPARTA
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.