isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
İRFAN BAKIR'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 11.01.2016 13:35
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ SAYIN İRFAN BAKIR’IN ‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’ MÜNASEBETİYLE YAYIMLAMIŞ OLDUĞU MESAJ
 
 
      Ülkemizde Yasama, Yürütme ve Yargı kuvvetlerinin yanında dördüncü bir kuvvet olarak nitelendirilen basının, ne denli bir öneme sahip olduğu açıktır. Bu kadar öneme sahip olan bu kurumun görev ve sorumlulukları haliyle fazladır. Vatandaşlarımızı en hızlı bir şekilde, doğru ve tarafsız olarak bilgilendirmek, basın mensubu çalışanlarının en asli görevidir. Bu görevlerini yerine getirirken sorumluluklarını bilerek günün her saati haber peşinde olan, birçok fedakarlık ve zorluk içinde çalışan basın mensuplarına, ülkemizde hak ettiği kadar değer verilmemektedir. Özellikle son yıllarda AKP yönetimi ile birlikte basın özgürlüğünü kaybetmiş, baskı altına alınmaya çalışılmıştır. Tüm bu zorluklara karşı tarafsızlığını kaybetmeden, gerçek ve doğru haber yapan basın mensuplarını gönülden kutluyorum.
      Basın bir ülkenin gelişmesinde ve demokraside olmazsa olmazdır. Basının, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde rolü büyüktür. Uluslararası basın raporlarına göre Türkiye Cumhuriyeti basın özgürlüğü sıralamasında birçok ülke arasında son sıralarda yer almaktadır. Hiç şüpheniz olmasın ki, daha özgür bir basın için, korkutulmayan, susturulmaya çalışılmayan, özgürlükleri kısıtlanılmayan bir basın için, siz değerli basın mensuplarıyla birlikte haksızlıkların her zaman karşısında olacak, her zaman sizlerin hakkını savunacağız.
     Ben bu düşüncelerle, her türlü zorluklara göğüs geren, fedakarlıklardan kaçınmayan, cefakar ve çok değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Saygılarımla.
 
                                                                                                                    İrfan BAKIR
                                                                                                           CHP Isparta Milletvekili
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.