isparta-oto-ekspertiz
DANIŞMANLARA PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü seminer salonunda 05 – 06 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen eğitime, Kuruma proje sunan ve sunmayı düşünen danışman firmalar katılım sağladı. İki gün süren eğitimin ilk gününde katılımcılara, Kurumun genel yapısı, desteklenen sektörler, proje hazırlık süreci ve Proje Başvuru Yönetim Biriminin hazırlamış olduğu sunumlar aktarıldı. Eğitimin ikinci gününde ise, Yerinde Kontrol ve Ödeme Talep İşlemleri Biriminin hazırlamış olduğu sunumlar, katılımcılara aktarıldı.
Eğitim süresince proje hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, teklif alma kuralları, keşif özeti ve metraj uyumu, teknik proje ve iş planının nasıl hazırlanması gerektiği, başvuru paketi ve ödeme talep paketinin hazırlanması gibi teknik konular katılımcılara anlatıldı.

Eğitimin kapanış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Selami OKKA; TKDK olarak Ülkemizde yapılan yatırımlar, verilen hibeler ve istihdam oranlarından bahsederek, Kurumlarının çok önemli bir misyonu olduğunu, bunu yerine getirmede oldukça büyük başarılar elde ettiğini, bu noktada da danışmanlara önemli görevler düştüğünü belirtti.

İl Koordinatörü OKKA; “Burdur olarak şimdiye kadar alınan projeler ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek, kabul edilen projelerde karşılaşılan sorunlar, yapılan yanlışlar ve dikkat edilmesi gereken hususlara değindi ve 14. Çağrı İlanı ile birlikte Burdur’da 6. Proje kabul dönemine girdiklerini, artık önceki çağrılarda yaptıkları hataları minimuma indirerek kaliteli projelerin hazırlanmasını bekliyoruz ” şeklinde konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.