isparta-oto-ekspertiz
Burdurlu demir ustası: Geleceğini biliyordum
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA



AK Parti Burdur 1. sıra milletvekili adayı Reşat Petek Burdur'da ummalı bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe, köy köy gezen Petek, kendisini de şaşkına çeviren bir olayla karşılaştı. Ziyaretleri sırasında demirci dükkanına giren Petek’e, usta Osman Yalçın, Fazilet Partisi dönemindeki seçim fotoğraflarını gösterdi ve “Bir gün geleceğini biliyordum” diyerek sarıldı.

28 Şubat'ın mağdurlarından eski Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, AK Parti Burdur 1. sıradan milletvekili adayı. Burdur'u adım adım gezen Petek'in, vatandaşlarla kurduğu diyaloglar renkli görüntüler oluşturuyor. Vatandaşlarla bir araya gelen ve esnafları gezen Petek dün şaşkınlık veren bir olay yaşadı.

DEMİRCİ USTASI DUYGULANDIRDI

Seçim ziyaretleri kapsamında yine selam vererek girdiği bir demirci dükkanında, dükkan sahibi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Fazilet Partisi döneminde milletvekilliği için adaylığını koyan Reşat Petek'in o döneme ait seçim fotoğrafını saklayan demirci ustası Osman Yalçın, “Bir gün geleceğini biliyordum” dedi ve Petek'e sarıldı.

18 YILDIR DUVARDA ASILI DURUYOR

Duygulu anlar yaşayan Petek'e demirci ustası, Fazilet Partisi döneminde adaylığı için bu kartları dağıttığı zaman kendisinden aldığını söyledi.

Kaynak : Yenişafak

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.