isparta-oto-ekspertiz
BURDUR’DA KILIÇDAROĞLU İNSAN SELİ İLE KARŞILANDI
BURDUR
G.Tarihi: 11.05.2015 20:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde iktidara yürümek ve Başbakan olmak gayesiyle Anadolu’yu karış karış gezmeye devam ediyor. Ziyarette Burdur’a gelen Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Meydanı’nda partili, partisiz herkese seslendi. Yoğun yağmurun arkasından mitingde insan seli oluşması dikkat çekti.

ARAMIZDA AĞRI DAĞI KADAR FARK VAR
Konuşmasında AK Parti ile CHP’yi karşılaştıran Genel Başkan Kılıçdaroğlu, arada Ağrı Dağı kadar fark olduğunu ve CHP’nin çatık kaşlı değil, vatandaşını düşünen bir parti olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Meydanı’ndaki konuşmasında: “Yaşanacak bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Hazır mısınız?” diyerek iktidar partisi ile CHP farklarını kalem kalem sıralayıp, CHP’nin yandaşı değil, vatandaşı düşünen bir parti olduğunu, kendi siyaset anlayışlarında kendi cebini değil, vatandaşın cebini düşünmek yer aldığını  söyledi. Son 13 yıl için bir detay aktaran Kılıçdaroğlu,  bu süreçte 17  milyon yoksul, 6 milyon işsiz, 1000 TL altında maaş alan 8 milyon emekli bulunduğunu ve 2 Trakya büyüklüğünde alanın ekilemediğini belirtti. Konuşmasında 7 Haziran seçimlerinde onurlu bir Türkiye için oy verilmesini isteyen ve geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş kişilerin ikna edilmesini vurgulayan Kılıçdaroğlu, mevcut %80 dolayında olan tüketici faizlerinin 5 milyon vatandaşı etkilediğini ve bunların 1 milyon 200 bininin mahkum olması nedeniyle iktidara geldiklerinde 5 milyon kişiyi bu borç batağından kurtaracaklarını öne sürdü. CHP’nin ana hedefinin refahı tabana yaymak olduğuna dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Türkiye kalkınıyorsa bunun bir avuç insan tarafından yenilmemesi gerektiğini, herkesin yemesi gerektiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu 2002 ile 2014 yıllarını mukayese ederek, 2002’de Türkiye nüfusunun %1’inin toplam sermayenin %39’una sahip iken, 2014’te Türkiye nüfusunun %1’inin toplam sermayenin %54’üne sahip olduğunu söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu konuşmasının ilerleyen bölümlerinde işçiye, emekçiye, sanayiciye, emekliye, ailelere, bekarlara, asgari ücretle çalışan kişilere, engellilere ve kamu görevlilerine CHP iktidarının icraatlarını rakamlarla aktardı.

 

Diğer Fotoğraflar






Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.