isparta-oto-ekspertiz
Okul kantinleri emin ellerde
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Basın Kulübü’ne konuk olan Isparta Kantinciler Derneği Başkanı Murat Karaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yüksel, çocukların beslenmelerinde önemli bir yapı taşı olan kantinlerin öneminden bahsetti. Bilindik ve kurumsal firmalardan ürün almayı tercih ettiklerini belirten Kantinciler Derneği Başkanı Murat Karaoğlu, derneğe üye olan katin işletmecisi sayısının 45 olduğunu bildirdi.

AYNI ZAMANDA BİZ DE ANNE VE BABAYIZ

Okullarda nezih kantinler oluşturmanın ilk hedefleri olduğunu ifade eden Karaoğlu, “Bilindik ve kurumsal firmalardan ürün alıyoruz. Öğrencilerimize bu şekilde veriyoruz. Okullarımızı nezih hale getirdik. Öğrenci velileri artık okullara çocuklarını bizlere emanet edip gidebiliyorlar. Kantinciler artık gerçekten bilinçli. Yönetimde 5 arkadaşımız kamu kuruluşlarının bizi denetlemesinin haricinde biz kendi kendimizi de denetliyoruz.  Kendimizin yemeyeceği, kendi çocuklarımıza yedirmeyeceğimiz hiçbir ürünü biz kantinlerimizde satmıyoruz. Bu aynı zamanda sosyal bir sorumluluk olmasının yanı sıra bir vicdani sorumluluktur. Dolayısıyla bütün çocuklar, bütün gençler bizim için değerli. İnsan sağlığı her şeyin başında geliyor bizim için. Biz anneyiz babayız aynı zamanda. 40 bin tane çocuğa hitap ediyoruz. Biz aynı zamanda o çocukların rol modeliyiz. O zaman diliminde gördüğü kişilerden biri de kantinci. Dolayısıyla çocukların gözü önünde olumsuz davranışlardan da uzak durmalıyız. Yani çocuğun hem sağlığı açısında hem de davranışsal sağlığı açısından elimizden geleni yapıyoruz. Dolayısıyla ailelerin içi rahat olsun” diye konuştu.

BİR KANTİNCİ EVVELA KENDİ YEMEDİĞİ BİR ŞEYİ ORADA SATMAMALI

Isparta Kantinciler Derneği Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yüksel ise, “7 yıldır bu işi yapıyorum geleceğimiz çocuklarının bizler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bizim herhangi bir müeyyidemiz yok ama eğitim seminerleri alıyoruz. Sürekli denetime tabiyiz. Öğrencilerin sağlığı açısından her türlü mekanizmaya dikkat ediyoruz. Nizami gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bir kantinci evvela kendi yemediği bir şeyi orada satmamalı. Biz bu anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR