isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'NIN PİZZA MARKASI LEZZET DOKTORUNUZ ÇILDIRDI
ISPARTA
G.Tarihi: 23.12.2015 16:56
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Pizza alanında Isparta’nın değerli bir markası olan Dr. Pizza, bu sene kuruluşunun 20’inci yılını kutluyor. Bu anlamda Dr. Pizza, 20 yıldır hep kendisine destek veren Isparta halkına teşekkür etmeyi unutmadı. Dr. Pizza, teşekkürünü başlattığı bir kampanya ile yapıyor. Dr. Pizza Genel Müdürü Tülay Özkan, Isparta halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu ve bu amaçla ‘Doktorunuz Çıldırdı’ sloganıyla bir kampanya başlattıklarını bildirdi.

3 ORTA YA DA 2 BÜYÜK PİZZA 20 TL!

Kampanya detayları hakkında bilgi veren Özkan, “Kampanya kapsamında 3 orta boy pizza ya da 2 büyük boy pizzayı sadece 20 TL’ye veriyoruz. Isparta halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. 20 yıldır bize gösterdikleri teveccühün karşılığı olarak böyle bir kampanyayı kendilerine sunuyoruz” dedi.

KAFE BÖLÜMÜ İLAVE ETTİK

Öte yandan 20 yıldır Isparta’nın yerel markası olarak faaliyet gösterdiklerini ifade eden Tülay Özkan, “Dr. Pizza yeni konseptiyle vatandaşların karşısına çıkıyor. İşletmemize kafe bölümü ilave ettik. Dr. Pizza Isparta halkı sayesinde günümüze kadar marka değerini koruyarak istikrarlı bir şekilde geldi” şeklinde konuştu.

DR. PİZZA SADECE ISPARTA’DA KALMAK İSTEMİYOR

Diğer taraftan 2016 yılı hedefleri içerisinde komşu illere franchising modeliyle bayilikler vermek istediklerini dile getiren Özkan, şunlar söyledi: “Toplam 43 personelle çalışıyoruz. Isparta merkezdeki personel sayımız 13.  Dr. Pizza Isparta, Antalya ve Yalvaç’ta hizmet veriyor. Antalya’da 3, Isparta merkez ve Yalvaç ilçesinde birer şubemiz bulunuyor. Eğirdir’e de bir şube açmayı düşünüyoruz. 2016 yılında komşu illere de açılma düşüncemiz var. Denizli, Burdur, Afyon gibi illere franchsing vererek şube açabiliriz. Dr. Pizza sadece Isparta’da kalmak istemiyor. Isparta’nın yerel bir markası inşallah yerel markalar da büyür. Bunun için halkın da desteği önemli. Bu anlamda Isparta’da pizza kültürü var. 30 yaş ve altı pizzayı çok seviyor.

ÇOCUKLARI DA DÜŞÜNDÜK

Bunun yanında İşletmemizde çocukları da düşündük. Dr. Pizza’ya çocuklu aileler de geliyorlar. Büyüklerin sohbetlerinden sıkılan çocukları da düşünerek onlara bir oyun parkı  yapma kararı aldık. Böylelikle çocuklar burada eğlenerek vakit geçirebilecekler.”

BU BİR EKİP İŞİ

Son olarak Dr. Pizza’nın başarısında ekibin büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Tülay Özkan, “bu başarıda personelimizi unutmamak gerekir. Değerli ustamız Göksel Toklu, şefimiz Ünal Akyol, muhasebe sorumlumuz Yasemin Kuş ve değerli personelleriz Gülnaz Arıkan, Ali Burak Tekcan, Burak çalbay, Hasan Akpınar, Emre Doğan, Esra Erişgin, Mert Alcan, Murat Ergün ve tüm şahsım ve yönetim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu bir ekip işi ve iyi ki onlar var” ifadelerini kullandı.

kaynak : Akdeniz

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.