isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın En ''Akıllı'' Telefon Tamir Servisi
ISPARTA
G.Tarihi: 08.09.2019 16:03
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'DA AKILLI TELEFON TAMİRİNDE TECRÜBELİ SERVİS AKINCILAR ELEKTRONİK

Günümüzün en popüler elektronik aletleri arasında bulunan ve artık yavaş yavaş PC ve laptopların yerini almaya başlayan Telefonlar, hiç beklemediğiniz anlarda ve genellikle önemli zamanlarda arızalanarak sizin için ciddi problemlere sebep olabilir.

Böyle bir durumda mutlaka profesyonel ve bu işte tecrübeli elektronik ürünlerden anlayan telefon tamiri yapmakta olan teknik servisinden hizmet almaya özen göstermelisiniz. Son derece hassas bir mekaniğe sahip olan Telefonlarda öncelikle arızanın sebebi inceleme sonucunda tespit edilmeli ve sonrasında gereken onarım işlemleri tamamlanmalıdır.

Telefon arızaları dokunmatik, ekran, şarj soketinde meydana gelen donanımsal arızalar olabileceği gibi yazılımsal arızalardan da kaynaklanabilmektedir.
Bu konuda en iyi tespiti her marka ve model de konusunda uzman olan ve Telefonların mekaniği konusunda profesyonel bilgiye sahip olan kişiler yapabilmektedirler.

Akıncılar Elektronik cep telefonu  teknik servisinde  alanında uzman ve deneyimli kadro ile telefon arızalarınızda 1999'dan beri her zaman sizin yanınızda...!

Akıcılar Elekronik Servis Samsung Galaxy Tab, Apple iPhone, Huawei markaları başta olmak üzere telefonlarınızın bütün onarım işlemlerini profesyonel olarak yapmaktadır.. 19 yıllık hizmeti ve iş tecrübesi ile orijinal yedek parça, doğru ve hızlı onarım yaparak uygun fiyatlarla Telefonlarınızı yeniden hayata döndürüyor. Tamir edilen bütün cihazlarınıza  parça ve işçilik garantisi veriyor.

 Akıncılar!!! işinde uzman 2 kişilik dev ekip...

Adres: Belediye işhanı kat: 1 No:182
Telefon: 0246 218 76 77

DSC0072

DSC0094

DSC-0733

DSC0090

DSC-0618

 
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.