isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da o kazada emniyet kemeri hayat kurtardı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
  - Kazada hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu 
 - Emniyet kemeri hayat kurtardı, sürücü o araçtan sağ çıktı     
 - Direği yerinden sökerek deviren ve ağacı kırarak hurdaya dönen araçtan sağ çıktı   

 
 - Isparta’da kontrolden çıkıp yol kenarındaki bir aydınlatma direğini yerinden sökerek deviren ve bir ağacı da kırarak kaza yapan otomobil sürücüsü, hurdaya dönen araçtan sağ çıktı. Polisin yaptığı incelemelerde sürücünün hayatını, kaza anında emniyet kemerinin takılı olmasına borçlu olduğu belirtildi.   
 Haber Ajansı’nın (İHA) edindiği bilgiye göre kaza, bugün saat 01.00 sıralarında Isparta Çünür Mahallesi’ndeki  İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. 

  İddiaya göre, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) istikametinden il merkezine doğru seyreden Muhammed Furkan G. yönetimindeki 07 ADL 29 plakalı otomobil, yağışlı havada zeminin ıslak ve kaygan olması nedeniyle yeni otogar inşaatı karşısındaki bölgede kontrolden çıktı. Cadde üzerinde önce bankete çarpan otomobil, bir elektrik direğini yerinden sökerek devirip, çarptığı bir ağacı da kırarak uçtuğu servis yolunda güçlükle durabildi. Kaza yapan otomobil hurdaya dönerken, sürücü ise burnu bile kanamadan kurtuldu. 
  Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. 
  Emniyet kemeri hayat kurtardı 
  Sağlık ekiplerinin tedbiren yaptığı kontrollerde, sürücünün herhangi bir yaralanmasının olmadığı tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde ise sürücünün kaza anında emniyet kemerinin takılı olmasıyla burnunun bile kanamadığı ve adeta ölümden döndüğü ortaya çıktı. 

  Kütüphaneden çıkıp evine gidiyordu 
  Diğer yandan, kaza yapan sürücünün öğrenci olduğu ve olaydan kısa süre önce SDÜ’deki Prof.Dr.Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi’nde ders çalıştıktan sonra il merkezi istikametindeki evine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. 
  Emniyet güçleri kazayla ilgili tahkikat başlatırken, kazada zarar gören bölgeyle ilgili yetkililer de gerekli incelemeleri sağlayarak tutanak tanzim etti. 
 
AW567059-01AW567059-02AW567059-03AW567059-04AW567059-05AW567059-06AW567059-07


İHA
                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.