isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA EN ANLAMLI HEDİYE
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
EN ANLAMLI HEDİYE
İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, Bedensel Engelliler Tür­kiye Masa Tenisi Şampiyona­sında Türkiye dereceleri kazanan Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru’nun elde ettikleri başarının kendileri için en an­lamlı hediye olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında mücadele eden İsparta Bölges- por Kulübü sporcularımız Gökçe İrem Gündüz ve Mehmet Doğru elde ettikleri Türkiye derecele­riyle İsparta’nın gururu oldular.

 ÖNEMLİ DERECELERE İMZA ATTILAR
Bayan Takım Class 1 - 5 ka­ tegorisinde, mücadele eden sporcu İrem Gündüz, Türkiye Şampiyonu takımında yer ala­rak, büyük başarıya imza attı. Bir başarı da diğer sporcumuz Mehmet Doğru’dan geldi. Erkek Takım Glass 4 kategorisinde mücadele eden sporcu Mehmet Doğru, Türkiye üçüncüsü olarak ilimizi gururlandırdı.

İL MÜDÜRÜ CÖKER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Katıldıkları şampiyonada önemli dereceler alarak İs­parta’nın gururu olan Türkiye Üçüncüsü Mehmet Doğru, ba­bası Ali Doğru ve İsparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü
Lokman Kaplan, önceki gün İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çö- ker’i makamında ziyaret ettiler.

ÇÖKER. “TEBRİK EDER. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM”
Ziyaretten ve engelli sporcu­larımızın kazandığı başarılar­dan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, al­dığı Türkiye derecesinden do­layı Doğru’yu tebrik ederek ödüllendirdi.
Çöker, ziyarette yaptığı ko­nuşmasında, engelli öğrencile­rin sportif faaliyetlerini artırmak amacıyla yeni çalışmalar yaptık­larını açıkladı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.