isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da “3. ATOG Çalıştayı” Sona Erdi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
“3. ATOG Çalıştayı” Sona Erdi
Süleyman Demirel Üniversitesi İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezince Ağ ve Teknoloji Odaklı  Uygulamalı  Girişimcilik (ATOG) programı kapsamında bir çalıştay düzenlendi.



“3. ATOG Çalıştayı” gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Program  Yürütücüsü  Dr. Öğ. Üyesi  Pınar Göktaş, Türkiye Girişimcilik Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde yürüttükleri ATOG programı hakkında bilgi verdi. Göktaş, programın öğrencilere sağladığı yararlardan bahsederek girişimcilik eğitim programı olduğunu söyledi. Göktaş sözlerini, ATOG ve benzeri girişimcilik eğitim programlarının artırılması gerektiğine vurgu yaparak bu programların ülkenin gelişimi ve kalkınmasına önemli katkı sağlayacağını belirterek tamamladı.  



Program kapsamında dönem başından itibaren yaklaşık 250 öğrenci, gruplar halinde 21 iş fikri üretti. Bu iş fikirleri arasından seçilen 10 grup çalıştayda jüri karşısında sunumlarını gerçekleştirdi.

3. ATOG çalıştayında dereceye giren ekipler;

1. Biyowatt

2. Magic Face

3. Konforlu Pati

Ayrıca  #sdugirisimcilik  ile  dönem  başından  beri  sosyal  medyayı  en etkin kullanan  "Bilinçli Tüket Geleceği Yönet" ekibi oldu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.