isparta-oto-ekspertiz
Isparta Davrazspor, Linyidspor'u Ağırlıyor
ISPARTA
G.Tarihi: 08.10.2016 12:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Isparta Davrazspor, yarın İsparta Atatürk Stadyumunda Tavşanlı Linyidspor ile karşılaşacak. Saat 15.00’te başlayacak maça ilginin çok büyük olması beklenirken, karşılaşmayı Ünlü Futbolcu ve Spor Yazarı Tanju Çolak da izleyecek.

YEŞİL - PEMPELİLERİN BU ZORLU MAÇTA HEDEFİ; MUTLAK GALİBİYET
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücalele eden IspartaDavrazspor, ligin üçüncü hatasında yarın yine bir Kütahya Temsilcisi olan tavşanlı Linyidspor ile karşılaşacak. Bilindiği jibi Yeşil - Pembeli ekip, geçen hafta da Küahya Dumlupınar Üniversitespor ile karşılaşmış ve sahadan 3-2 galibiyetle ayrılmıştı.

RAKİP GÜÇLÜ
Bu doğrultuda; Isparta Davrazspor, yarın jrubun iddialı takımlarından Kütahya Tavşanlı .Linyidspor ile Isparta Atatürk Stadı’nda karşıla;acak. Pembe - Yeşiliiler, bu maçın hazırlıklaına hafta boyunca sürdürerek önceki gün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

MAÇ ATATÜRK STARYUMUNDA SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK
Isparta Davrazspor için son derece önemli olan ıu maç yarın İsparta Atatürk Stadı’nda oynanacak e zorlu maçın başlama saati ise 15.00.

MAÇI HAKEM SEFA CAN MERAL YÖNETECEK
Isparta Davrazspor’un yarınki zorlu Tavşanlı Linyidspor maçını tamamı İzmir Bölgesi Hakemlerinden oluşan Sefa Can Meral, Eren Öksüzler, Barış Sun, Hakan Demir hakem triosu yönetecek.

BAŞKAN SARIGÜL’DEN MAÇA DAVET
Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Bülent Sarıgül, takımın ilk iki haftada hem skor bakımından hem futbol bakımından iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek,tüm taraftarları yarınki zorlu maça davet etti. Başkan Sarıgül, Isparta Davrazspor’un
yarınki Tavşanlı Linyidspor maçının İsparta için son derece önemli olduğunu vurgulayarak tüm taraftarları Isparta Atatürk Stadyumuna davet etti. Başkan Sarıgül, yarın saat 15.00’te başlayacak maçta en az 7 bin bin taraftar beklediğini vurguladı.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.