isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
‘Ücret’ Tepkisine Başkan Günaydın’dan Cevap
ISPARTA
G.Tarihi: 08.10.2016 14:18
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Günaydın"Fuar ücreti bizimle ilgili değil"

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki gün açılan Autoshovv Fuarı’na girişlerin ücretli olmasına gelen tepkilerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ücret alım işinin fuarı düzenleyen şirketin tasarrufunda olduğunu söyledi.

IspartaAUTOSHOVV - 2016 3. Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı önceki gün Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Söz konusu fuar 6 - 9 Ekim 2016 tarihleri arasında açık kalacak.

FUARA GİRİŞİN ÜCRETLİ OLMASINA TEPKİ
Ancak, söz konusu fuara girişin 5 TL olarak belirlenmesi ve fuara gelen vatandaşlardan ücret alınması vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

BAŞKAN GÜNAYDIN;“ÜCRETİ FUARI DÜZENLEYEN FİRMA ALIYOR”
İşte bu tepki, dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a soruldu. Başkan Günaydın, vatandaşların tepkisine bir anlam
veremediğini belirterek; “Bilindiği gibi Belediye olarak hizmete açtığımız Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezimizde fuar organizasyonları başladı. Bunlardan birisi olan Autoshovv Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarım geniş bir katılımla açtık. Fuar 4 gün açık kalacak ve 9 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek. Ancak,fuara girişler ücretli ve bu ücret de 5TL olarak belirlendi.

“ÜCRET OLAYI BİZİM TASARRUFUMUZDA OLAN BİR ŞEY DEĞİL”
Fuara; Ak Partili bazı belediye meclis üyeleri katıldı, il Genel Meclis Başkam Ali Bolat da katıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. MHP’li belediye meclis üyeleri de tam kadro katıldılar. Kendilerine de teşekkür ediyoruz. Fuara girişin ücretli olması konusu belediye olarak bizim dışı-mızda bir konu. Türkiye ve dünyada bu işin usulü böyleymiş. Oradaki Araçlar çok kıymetli eşyalar. Oranın düzeninin sağlanması açısından ücretliymiş. Fuarı düzenleyen organizasyon firması o ücreti alıyor. Bu bizim tasarrufumuzda olan bir şey dedi!” dedi.

ISPARTA HABER

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.