isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 Elektrikli bisiklet tamiri ve  kampanyalı aküler Güven Motor'da
ISPARTA
G.Tarihi: 03.06.2019 10:40
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ELEKTRİKLİ BİSİKLETLER HAYATI KOLAYLAŞTIRDI

Trafiğin yoğun olduğu bu yıllarda herkesin eli ayağı olan elektrikli bisiklet ve motosikletler hem yaşamı kolaylaştıyor hemde zamanı olabildiğince tasarruflu kullanmamıza olanak sağlıyor ve tabiki park sorunuda bu araçlar için henüz yok.
Dolayısıyla günlük hayatta sürekli kullandığımız bu araçlar gerek akü ve elektronik beyin ömürlerinin bitmesi gerekse kullanımdan kaynaklı mekanik arızalar çıkarabiliyor. İşte bu anda bize her an lazım olan bu araçların tamir-bakım ve yenileme istasyonu Güven Motor devreye girerek sizlere en kısa sürede servis sunuyor.

GÜVEN MOTOR'DAN AKÜ KAMPANYASI

Isparta'nın elektrikli bisiklet,motosiklet tamir atölyesi Güven Motor'da kampanyalı fiyatlarda akü değişimi ,beyin tamiri,fren tamiri,balata değişimi,elektrik arızaları Ümit Etçi ve uzman ekibi ile kısa sürede tespit edilip tamir ve değişim işlemleri kontrollü bir şekilde yapılmaktadır.

Güven Motor ,her model motosiklet ve elektrikli bisikletlerin tamirini yapabildiği gibi Yuki,Kuba,Arora,Asya,Volta,Ersi ve Monero markalarına servis hizmeti sağlamaktadır.

Ayrıca Güven Motor'da ikinci el elektrikli bisiklet ve motosiklet satışıda yapılıyor.
Elektrikli Bisiklet Aküsü en uygun fiyatlarla Güven Motor'da ... Elektrikli bisiklet aküsü ve akü fiyatları ile ilgili detaylı sorularınız için iletişim:
Ümit Etçi
Telefon:0535 285 17 21
Adres:Eski sanayi mahallesi 131. cadde
 
DSC-0489

DSC-0490

DSC-0491

DSC-0771

DSC-0772 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.