isparta-oto-ekspertiz
Sıfır araç alırken ekspertiz yaptırmanın önemi, Pilot Garage Oto Ekspertiz Isparta
ISPARTA OTO EKSPERTİZ
G.Tarihi: 21.03.2021 20:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sıfır araç alırken ekspertiz yaptırmanın önemi, Pilot Garage Oto Ekspertiz Isparta açıkladı

Sıfır araç almayı düşünenlerin ekspertiz hizmeti alması gerekiyor mu? Bu konu son günlerde yaşanan hasarlı sıfır araç mağduriyetlerinin artmasıyla daha da bir önem kazandı ve mutlaka bir Oto Ekspertiz firmasından detaylı bir raporla araçlarının durumu hakkında bilgi sahibi olmaları gerekir.



Aksi halde farkında olmadan aldıkları sıfır aracın hasarlı olduğunu yıllar sonra anlaşılması telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurur.
Yani vatandaş sıfır araç aldım diye satıcı firmaya güvenerek aldığı aracın kaportasında veya başka aksamlarında değişen parçaların olduğu son günlerde karşılaşılan bir durum oldu. Hatta noter huzurunda durum tespiti yapmak zorunda kalan mağdur tüketicileri basında yer aldığı görüldü.
Bu sebeple konu hakkında uyarılarda bulunan Türkiye’nin, En İyi Oto Ekspertiz Markası Ödüllü Pilot Garage Isparta Ekspertiz Merkezi yetkilileri Doğan Altun ve Kaan Altun; sıfır araç alacak olanlar için de ''Mutlaka detaylı ekspertiz çalışması yaptırın, detaylı rapor alın içiniz rahat olsun” dedi.

1

Pilot Garage'da işinin uzmanı sertifikalı ustalar satın almak istediğiniz araçlarınızın ekspertiz raporunu hassas ve son sistem ölçüm cihazları kullanarak detaylı bir şekilde hazırlamaktadır. ekspertiz yaptırmak için otonuzu gönül rahatlığıyla buraya getirebilirsiniz.

Aracınız Hakkında En Detaylı Rapor Elinizde!
Araç sahipleri, Oto Ekspertizden detaylı bir raporla araçlarının durumu hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için, Pilot Garage  Oto  Ekspertiz Merkezi  kısa bir süre içerisinde, sizlere kusursuz bir araç raporlaması sunabilmektedir.

Adres: Sanayi mahallesi  3241. Sk. No:16 ISPARTA
Randevu ve Bilgi için Telefon: 
 0 551 002 32 32
Website ispartapilotgarage.com

3

4
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.