isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA  ÇOK İLGİNÇ DOLANDIRICILIK ! (VİDEO HABER)
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 03.12.2015 00:30
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Son zamanlarda Isparta'da artan dolandırıcılık olayları, bütün uyarı rağmen durmak bilmiyor. Bu kez Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir markette dolandırıcılık olayı yaşandı. Farklı yöntemin kullandığı o dolandırıcılık anı, işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İşte o görüntüler....



ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE ;

''Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

 İŞYERİ SAHİBİNİ DOLANDIRAN ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI
Pirimehmet Mahallesinde faaliyet gösteren bir market sahibi olan T.A.B. isimli şahsın rahatsızlığı sebebi ile işyerini emanet olarak bıraktığı arkadaşının markette bulunduğu saatlerde işyerine gelerek kendisini Özkan UĞUR olarak tanıtan ve market sahibini tanıdığını, ihtiyacı olan 175 TL yi ve aldığı ürünlerin ücretlerini gece işyerini kapatmadan önce getireceğini, kendisine ait telefon numarasını verebileceğini belirterek aldığı para ve ürünlerle olay yerinden ayrıldığı anlaşılan şahsın belirttiği saatlerde gelmemesi ve vermiş olduğu telefon numarasının cevap vermemesi üzerine işyeri sahibinin müracaatı üzerine ekiplerimizce gerekli çalışmalara başlanılmıştır.
 
Asayiş Şube müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında işyeri güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu bahsi geçen şahsın gerçek kimliğinin O.Ö. olduğu ve işyeri sahibi T.A.B nin kendisini daha önce hiç görmediği ve tanımadığı anlaşılmıştır.
 
Ekiplerimizce yapılan takip sonucu yakalanan O.Ö. isimli şahıs hakkında “Dolandırıcılık” suçundan gerekli işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.''denildi.


 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.