isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Isparta’da
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 03.12.2015 03:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BİLGİÇ.''BU MAKAM ISPARTA'NIN''

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün kırmızı plakalı makam aracıyla Isparta’ya geldi. SDÜ kavşağında partililer tarafından karşılan Bilgiç, ilçe ve kasabalara teşekkür ziyaretine başladı. Süreyya Sadi Bilgiç, komisyon başkanı ollarak ilk açıklamasını yaptı.

 

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından ilk ziyaretini seçim bölgesine yaptı.

“TBMM 048” kırmızı plakalı makam aracıyla dün Isparta’ya gelen AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve partililer tarafından karşılandı.

1 Kasım seçimlerinde alınan sonuçtan dolayı Isparta’ya teşekkür ziyaretleri için gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç’in ilk durağı Kuleönü Kasabası oldu. Burada partililerle bir araya gelen Bilgiç ardından Atabey’e geçti.

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce ile birlikte ilçeye gelen Bilgiç’i Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçe belediye başkanları ve ilçe sakinleri karşıladı.

Milli iradenin tecillisiyle hem ülkenin hem de Isparta’nın 1 Kasım’da önünün açıldığını belirten Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Milletvekili Bilgiç’e yeni görevinde başarılar diledi.

 “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Milletin kendilerine yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getiren AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce ise, “Isparta, yeni tablosuyla yatırımlardan çok daha fazla faydalanabilecek” diye konuştu.

Yüce konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Bu sorumluluk ve bu hükümlülüğün farkında olarak üzerimize düşen görevi bizleri Ankara’ya gönderen Ispartalı kardeşlerimize layık olduğu vecihle vazifelerimizi yerine getirmeye çalışacağız. İki gün önce 69. hükümetimiz meclisten güvenoyu aldı. Bu güvenoyuyla beraber önümüzdeki 4 yıl reformlar, Anayasa değişikliği ve seçim sürecinde vaat ettiğimiz bütün hizmetleri yapmak için hızlı bir çalışmayla bu gayretlere başladık. İnşallah inanıyorum ki, ülkemizin içinde bulunduğu terör gibi bir çok sıkıntıyı 2016 yılında aşmış olacağız”

“ISPARTA BU MAKAMI FAZLASIYLA HAK ETTİ”

Göreve getirildiği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı makamını Isparta’nın fazlasıyla hak ettiğini söyleyen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Meclisin kalbi olan bu makamın Isparta’ya gelmiş olması ilimize yapılacak hizmetler için önemli bir imkandır” dedi.

Milletvekili Bilgiç, “Ben Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı olabilirim ama bu makam Isparta’nın makamıdır. Isparta fazlasıyla bu makamı hak etmiştir. İnşallah Plan Bütçe Komisyonu gibi son derece önemli olan Anayasayla kurulmuş, varlığını meclis iç tüzüğünden alan gerek 5018 Kamu Maliyeti Yönetim sistemi, gerek 6085 Sayıştay kanunuyla görev tanımlarıyla her şeyiyle içtüzüğümüzün 20’nci maddesiyle vücut bulan ve Türkiye’deki yasalaşan kanun tasarı ve tekliflerinin uluslararası sözleşmeleri bir tarafa bırakırsak yaklaşık yüzde 77’inin görüşüldüğü son derece önemli bir makam ve meclisin kalbi de diyebiliriz. Böyle bir makamda Plan Bütçe Komisyon Başkanlığının Isparta’mıza gelmiş olması hakikaten önümüzdeki süreçte Isparta’ya hizmetler açısından önemli bir imkandır. Bunu da hep beraber Isparta olarak bir fırsata dönüştürmemiz gerekiyor. Bunun içinde artık seçim bitmiştir, sandıklar açılmış sonuç ortaya çıkmıştır. Hiçbir ayrım yapmadan yani Milliyetçi Hareket Partilidir, Cumhuriyet Halk Partilidir hiç bir ayrıma tabi tutmadan bütün arkadaşlarımızla beraber İl Genel Meclis üyelerimizle, belediye başkanı arkadaşlarımızla, diğer siyasi partilerinde il başkanları yönetimleriyle beraber, üniversitemiz ve bütün sivil toplum örgütlerimiz, esnaf odalarımız, ticaret sanayi odamız, borsamız , iş adamları derneklerimizle diğer kamu kurumlarımızla BAKA’mızla, Kırsal Kalkınma Destekle teşkilatımızla, il özel idaremizler kısa hep beraber Isparta’ya hizmet yolunda yürüyeceğiz. Rabbim bu yolda yardımcımız olsun diyorum. Gerçekten dördüncü dönem Isparta’dan sizlerin büyük destek ve duaları sayesinde Milletvekili olarak seçildim ve Ankara’ya gittim. Şahsım adıma bir kez daha yol ve dava arkadaşlarıma, bütün Ispartalı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Konuşmaların ardından Atabey Belediye Başkanı Atasoy, AK Parti Isparta Milletvekilleri Bilgiç ile Yüce’ye Kuran-ı Kerim hediye etti. Atabey’e yapılan ziyaretin ardından Milletvekilleri Bilgiç ile Yüce ve beraberindeki heyet, teşekkür ziyaretlerine diğer ilçelerle devam etti.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.