isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Burdur'da Sivil Trafik Ekibi Uygulaması
BURDUR
G.Tarihi: 30.06.2016 23:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Polisi'nden Gece Uygulaması

Burdur'da sivil trafik ekibi uygulamasıBURDUR Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri denetim yaparak, kural ihlali yapan sürücüler hakkında cezai işlem yapıyor.


Burdur Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü, sivil trafik polisi uygulamasıyla kural ihlali yapan sürücüleri anında tespit ediyor. Sivil ekipler, kurallara uymayan araç sürücülerini resmi ekiplere bildirerek sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Kentin çeşitli yerlerinde görev alan sivil polisler özellikle, modifiye araçlar, kasksız motosiklet sürücüleri, abartı egzozlu araçlar ve çevreyi rahatsız eden motosikletler üzerinde uygulama yapıyor.

Ekipler eksiği olan araçlara cezai işlem uyguluyor ve otoparka çekiyor.

Öte yandan Burdur Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşından bugüne kadar yapılan denetimlerde 7167 araç ve sürücüsüne 1 milyon 438 bin TL ceza uygulandı. Kask takmayan ve çevreyi rahatsız eden 840 motosiklet sürücüsüne de cezai işlem uygulanarak eksiği görülen 750 araç otoparka çekildi.

Kent merkezinde 2016 yılı içerisinde 108 maddi hasarlı, 125 yaralamalı ve 1 ölümlü kaza meydana geldi. Bu kazalarda 185 kişi
yaralandı.




MODİFİYELİ ARAÇLARA GEÇİT YOK

Burdur’da modifiyeli 84 araç ve 64 motosiklet trafikten men edildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca kent merkezinde belirlenen noktalarda uygulama başlatıldı. Motosiklet başta olmak üzere modifiyeli araçlar ve tüm araçları kapsayan uygulamada, Trafik polisleri durdurdukları araçlarda sürücü belgesi, ruhsat, alkol, modifiyeli araç, plakasız ve 18 yaşından küçük sürücüler ile egzozu patlak araçlarda inceleme yaptı. Modifiyeli araçların en uğrak yeri olan istasyon Caddesi’nde Trafik polisleri, araçları inceleyerek, sürücülere işlem yaptı. 
64 MOTOSİKLET MEN EDİLDİ, 16 BİN 376 TL CEZA KESİLDİ
Burdur’da son zamanlarda sayılarıyla dikkat çeken motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada 178 motosiklet ve sürücüsüne işlem yapıldı. İşlemler doğrultusunda 64 motosiklet trafikten men edilirken, 16 bin 376 TL ceza kesildi.
MODİFİYELİ 84 ARAÇ MEN EDİLDİ, 13 BİN 64 TL CEZA KESİLDİ
Trafik ekiplerinin modifiyeli araçlara yönelik yaptığı uygulamada ise 142 otomobil durduruldu. Otomobillerde yapılan incelemede 84 araç trafikten men edilirken, 13 bin 64 TL para cezası kesildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamaların, düzenli olarak devam edeceği öğrenildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.