isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Burdur'da 19 Bin 975 Kök Kenevir Ele Geçirildi
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur'un Altınyayla ilçesi Ballık köyünde bulunan ormanlık alanda jandarmanın yaptığı operasyonda 2 milyon değerinde 19 bin 975 kök kenevir ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Burdur İl Jandarma ekipleri kırsalda yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde Altınyayla ilçesi Ballık köyünde ormanlık alanda köyde ikamet eden M.U., B.I. ve D.I. isimli şahısların yasadışı kenevir ekimi yaptığını tespit etti.

Yaklaşık 1 ay boyunca şahısları hem fiziki hem de teknik takibe alan ve ekilen kenevirinMuğla'nın Fethiye ilçesine uyuşturucu madde olarak satacağını belirleyen jandarmaekipleri bu sabah operasyon için düğmeye bastı. Ormanlık alan içinde M.U., B.I., ve D.I. isimli şahısları 19 bin 975 kök kenevir bitkisi ile suçüstü yakalayan jandarma ekipleri şahısları gözaltına aldı. Arazide yapılan inceleme neticesinde şahısların kenevirleri sulamak için 2 kilometre su borusu döşeyerek sulama sistemi kurduğu, barınmak ve kenevir bitkisini gözetlemek için ise kamp çadırı yaptıkları ortaya çıktı.

Yakalanan şahıslar Gölhisar Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakılırken, 2 milyon değerindeki 19 bin 975 kök kenevir bitkisi Altınyayla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.