isparta-oto-ekspertiz
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN İŞÇİLERE 1 MAYIS YEMEĞİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Burdur Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle Fen İşleri Müdürlüğünde yemek düzenlendi.
 

Yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye birim müdürleri ve işçiler katıldı.

Burdur Belediyesi işçileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak, “1 Mayıs sizin bayramınız, emeğin bayramı, emekçinin bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramınızı kutluyorum. Bu bayram güzel bir bayram, emeğe ve emekçiye verilen değerin bayramıdır. Onun için emekleriniz, emekçi kardeşlerimiz bizler için önemlidir” dedi.

Başkan Ercengiz, “Her zaman olduğu gibi ekmeğimizi sizinle bölüşmeyi kendimize şiar edindik. Göreve geldiğimiz günden bugüne tek söylemimiz çalışanlarımızın sağlığıdır. 1 Mayıs sizin bayramınız. Hak verilmez hak alınır. Siz kendi haklarınız için meydanda olmazsanız kimse size hakkınızı vermez. Biz yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğu ortadan kaldıran bir anlayıştan geliyoruz. Bizim emeği sömürmek gibi bir niyetimiz yok. Tek derdimiz Burdur Halkı’na hizmet etmek. Hizmetlerimizle adından söz ettiren bir belediyeyiz. Biz bundan dolayı övünç duyuyoruz.” diye konuştu.

İşçilerle birlikte yemek yiyen Başkan Ercengiz daha sonra işçilerin sorunlarını dinledi.

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN İŞÇİLERE 1 MAYIS YEMEĞİ

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN İŞÇİLERE 1 MAYIS YEMEĞİ
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN İŞÇİLERE 1 MAYIS YEMEĞİ
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN İŞÇİLERE 1 MAYIS YEMEĞİ
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.