isparta-oto-ekspertiz
FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞTI
BURDUR
G.Tarihi: 30.04.2016 20:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Atıcılar Avcılar Balıkçılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde düzenledikleri 9. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması’nın birinci günü çekişmeli geçti.

Yetişkin Irklar da düzenlenen yarışmada İngiliz ve Continantal cinsleri yarıştı. Yarışmada İngiliz ırklarında: 1.’si Uğur Leylek, Boz’la, 2.’si Fehmi Talan, Alaska’yla Continantal Irklarda ise 1.’si Nuri Önen, Hespi- Briton’la, 2.’si Ülvi Yılmaz, Daf’la, 3.’sü Uğur Leylek, Alaska’yla dereceye girdiler.

Yarışma sonrası Atıcılar Avcılar Balıkçılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Gencer dereceye girenlere hediyeleri ve kupalarını takdim ederken, yarışmaya katılanlara da teşekkür etti. Yarışmanın birinci etabının bugün olduğunu, 2. etabının ise yarın olacağını belirten Gencer,  “Avcılık doğanın dengesini sağlamakta bir araçtır. Hayvan kıyımı değil, doğaya sahip çıkmaktır” dedi. 
 

























Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.