isparta-oto-ekspertiz
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Bu yıl ikincisi düzenlenen Teke Yöresi Canlı Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı geçen yıla göre çok daha hareketli geçiyor.
 

Birbirinden çeşitli ve son teknolojiyle üretilmiş tarım ve hayvancılık ekipmanlarının da sergilendiği fuar ilk günkü hareketliliğiyle gelen herkese ev sahipliği yapıyor. Traktör, tarla ekipmanları, yem çeşitleri, yöresel ürünler, süt tankları, hayvancılık ve tarım ekipmanları, medikal malzemeciler, MAKÜ, Resmi Sağlık Kurumları, bankalar ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı fuara hayvan güzellik yarışmaları renk kattı.
 

DSYB YETİŞTİRİCİLERİN YANINDA

Hem fuarın düzenlenmesinde, hem inek ve küçükbaş hayvan güzellik yarışmalarının gerçekleşmesinde aktif görev alan Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği açtığı stantla da yetiştiricinin yanında yer alıyor.

Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Birlik yetkilileri kurdukları standa gelen köylüleri ve yetiştiricileri ağırlıyor. DSYB Başkanı Kamil Özcan, hem fuarın açılışında hem de fuarın devam ettirilmesinde etkin bir şekilde çalışıyor. Fuarın açılışında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekileri ağırlayan DSYB Başkanı Kamil Özcan, fuarın ikinci gününde de gelen misafirleri konuk ediyor. Çevre illerden, ilçelerden ve köylerden gelen birlik başkanları, kooperatif temsilcileri, köylüler ve özel firmaların sahiplerini ağırlayan DSYB Başkanı Özcan, fuarın amacına ulaşmasında aktif yer alıyor.
 

BURDUR TİCARET BORSASI STANDINA YOĞUN İLGİ

Teke Yöresi 2. Canlı Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarında stant açan Burdur Ticaret Borsası, standa gelen misafirlerini ağırlıyor.

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, fuar alanında kurdukları stantta hem misafirlerini ağırlıyor hem de gelen başkan ve kurum temsilcileriyle ekonomi ve tarım üzerine fikir jimnastiği yapıyor. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, geçen yıldan daha iyi ve başarılı bir fuarın düzenlendiğini belirterek, fuarda son teknolojiyle üretilmiş hayvancılık, tarım ve yem ekipmanlarını üretenle kullananlar arasında bir köprü vazifesi gören fuarın amacına uygun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Burdur Ticaret Borsasının fuar alanındaki standında gelen kooperatif başkanları, köy muhtarları, işadamları ve sanayicileri misafir eden BTB Başkanı Başar, aynı zamanda Borsa’nın çalışmalarını ve faaliyet alanlarını da anlatıyor.  

TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR

TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
TARIM FUARI HAREKETLİ GEÇİYOR
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.