isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
AKDENİZ ELEKTRİK MÜŞTERİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CLK AKDENİZ Elektrik A.Ş. müşterilerini ödüllendirdi. Milli Piyango İdaresinin nezaretinde Burdur genelinde yapılan çekilişle belirlenen müşterilere LED TV, cep telefonu ve tablet bilgisayarları verildi.
 

CLK AKDENİZ AŞ Burdur Perakende Satış İl Müdürü Ferhat Aksu, talihli müşterilerine ödüllerini verdi. Aksu; 31 Aralık 2014 son tarihi olan bilgi güncelleme konusunda, Milli Piyango İdaresi yetkililerince yapılan çekilişle belirlenen müşterilerine ödüllerini verdiklerini söyledi. Bilgi güncellemesi yapan müşteriler de teşekkür edip, hediyelerini Aksu’dan aldı.
 

Aksu; Akdeniz Elektrik A.Ş.’nin talihli müşterileri için 10 adet LED TV, 10 Adet Bilgisayar, 50 Adet Android Cep Telefonu ve 100 Adet Tablet Bilgisayar vermeyi amaçladıklarını, bunlardan 2 adet LED Televizyon, 2 adet bilgisayar, 10 adet tablet bilgisayar ve 3 adet android cep telefonu için müşterilerin geldiğini ve bu ödülleri verdiklerini belirtti.  Hediye için Burdur İl Müdürlüğüne gelen bazı müşterilerinin isimleri şöyle: Fatma Oğuz (Çeltikçi), Ramazan Çelik (Tefenni), İsmail Temelli (merkez).
 

İl Müdürlüne Tefenni’den gelen müşterilerden Ramazan Çelik, teşekkürlerini dile getirdikten sonra, Akdeniz Elektrik AŞ Kurumundan duyduğu memnuniyeti söyledi ve “Akdeniz Elektrik Kurumunun hizmetlerinden son derece memnunuz. Ben, bilgi güncellemesi yapmıştım ve kura ile hediye kazandığım söylenince buraya geldim. Tefenni’deki Şube Müdürlüğünde, 5 dakika içerisinde bilgi güncellemesini tamamlamıştım. Kurumun çalışmalarından son derece memnunuz. Bir de ben elektrik faturalarımı cep telefonuma da yönlendirmiştim. Böylece aylık elektrik faturalarım cep telefonuna geliyor. Bunun dışında Tefenni ve civarında herhangi bir elektrik kesintisi olduğu zaman telefonla bildiriyoruz ve anında gelerek arızayı onarıyorlar ve böylece elektrik kesintisi çok uzun sürmüyor. Tüm bunların dışında gerek Burdur merkezde ve gerekse ilçemiz Tefenni’de çalışan personellerin güler yüzlü yaklaşımları ve bizi dinleyip, sorunumuzun çözülmesi için elinden gelen gayreti göstermeleri bizi mutlu etmektedir.  Başta İl Müdürü olmak üzere, buradaki sayın Ferhat Beye ve tüm Akdeniz Elektrik çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.