isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN 7 ADET AMBULANS
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler ile Burdur’a 7 adet ambulans kazandırıldığını kamuoyuna yazılı açıklama ile duyurdu.

Milletvekili Bayram Özçelik; ”Sağlık Bakanlığı ile yaptığım görüşmeler ve Müdürlüğümüzün de takibi sonucu Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize maliyeti toplam 1.222.238 TL olan 7 adet ambulans sağlanmıştır. Ambulansın bir tanesi 4×4 çekiş özelliklidir. Yeni alınan ambulanslarla beraber Burdurumuz da ki ambulans sayımız 43’e çıkmıştır. Burdur 112 Acil Sağlık Hizmetleri kentsel vakalara ilk 10 dk. %98.4 ve Kırsaldaki vakalarda %97 ulaşım oranıyla tüm Türkiye’de ilk sıralarda yer almaktadır. Burdur 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde 2002’de istasyon sayısı 2 idi, Ambulans ise 2 tane vardı; Şimdi 2015 istasyon sayısı 19 oldu, ambulans sayısı 43 adet olmuştur. AK Partimizin sağlıktaki hizmetleri ve yatırımları milletimiz tarafından yakından takip edilmektedir ve takdir edilmektedir. 7 ambulansın Burdur’a kazandırılmasında katkısı olan sağlık müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Sağlık Bakanımız Mehmet MÜEZZİNOĞLU’na şükranlarımızı sunarım” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.