isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DENİZ'DEN ÇIKANLAR ŞOK ETKİSİ YAPTI
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Alanya'da denizde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında suyun içinden çıkanlar şaşırttı. Araç lastiğinden yemek tabağına kadar denizden çıkarılan çöp ve atıklar, Kızılkule önünde sergilendi.

Alanya Belediyesi ve Alanya Rotary Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen 'Dip Temiz, Tertemiz' etkinliğinde dalgıçlar ve Alanya Belediyesi'nin yüzey temizleme aracı Wasteddin denizde temizlik çalışması yaptı. 
Alanya Rotary Kulübü dalgıçları ve Alanya'da faaliyet gösteren dalış okullarının profesyonel dalgıçlarının ortak dalış etkinliği kapsamında düzenlenen çalışmada deniz dibinden çıkarılan atık malzemeler, Rıhtım Meydanı'nda sergilendi. İskele Tersane önünde gerçekleşen etkinliğe Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Rotary Kulübü Başkanı Ali Toprak, Rotary Kulüp dalgıçları ve çok sayıda gönüllü dalgıç katıldı.

"İNSANLAR DAHA DUYARLI OLMALI"
Alanya Rotary Kulübü Başkanı Ali Toprak, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre, temiz bir doğa ve deniz bırakmanın önemine vurgu yaptı. Toprak, "Alanya Belediyesi ve Alanya Rotary Kulübü'nün ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu Alanya Belediyesi ile yaptığımız etkinlikte çeşitli lastik, cam ve teneke maddeler deniz dibinden çıkartıldı. Bu maddeler, doğada çok uzun sürede çözülüyor. Örneğin cam maddeler bin yılda, plastik ürünler 150 yılda suda çözülebiliyor. İnsanların, tur tekneleri ve balıkçıların bu konuda çok daha dikkatli olması gerekiyor" dedi.

DENİZ'DEN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI
DENİZ'DEN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI
DENİZ'DEN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.