isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
IŞIKKENT’TE TURAL RÜZGARI ESTİ
TÜRKİYE
G.Tarihi: 14.02.2024 23:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

IŞIKKENT’TE TURAL RÜZGARI ESTİ: AYRIM YAPMADAN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Işıkkent Mahallesi'nde düzenlediği mahalle buluşmasında, mahalle sakinlerine hitap etti ve projelerini açıkladı. Tural, ayrım yapmadan, kutuplaştırmadan herkesin belediye başkanı olacağını belirterek, mahalle için çeşitli vaatlerde bulundu.
Mahalle buluşmasında konuşan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta'yı marka bir şehir haline getirmek amacıyla aday olduğunu ifade etti. Tural, projeleri arasında öne çıkanları şu şekilde sıraladı:
  1. Mahalle Sosyal Tesisi: Işıkkent Mahallesi'ne çok amaçlı bir mahalle sosyal tesisi kazandıracaklarını belirterek, öğrenciler, kadınlar ve diğer mahalle sakinleri için çeşitli hizmetlerin sunulacağı bir tesisi hayata geçireceklerini söyledi.
  2. Modern Kapalı Pazar Yeri: Işıkkent ve Batıkent mahallelerinin ortak kullanabileceği modern bir kapalı pazar yerini mahalleye kazandıracaklarını söyledi. Bu pazar yerinin tüm gün boyunca hizmet vereceğini belirtti.
  3. Ulaşım Sorunlarına Çözüm: Mahalledeki ulaşım sorunlarını çözeceklerini ve özellikle öğrencilerin rahat ulaşımını sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, mahalle sakinlerinin banka işlemleri için daha yakın noktalara ATM konulmasını sağlayacaklarını kaydetti.
  4. Mezarlık Sorunu: Işıkkent Mahallesi'nde yaşanan mezarlık sorununu çözeceklerini ve belediye başkanı olduklarında herkesin belediye başkanı olacaklarını vurguladı.
  5. Eser Belediyeciliği: Şeffaf, açık ve halka hesap verebilir bir belediyecilik anlayışını benimseyerek, Isparta için eser belediyeciliği dönemini başlatacaklarını belirtti.
Başkan Adayı Tural, konuşmasında ayrıca mevcut belediye başkanını eleştirerek, seçim dönemlerinde verilen sözlere karşı duyarsızlığını ve geçmişte yapılmayan vaatleri dile getirdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Tural, çeşitli sorunlara çözüm bulacaklarını ve halka hesap verecek bir belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini söyledi.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi görseli olabilir

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, hoparlör, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.