isparta-oto-ekspertiz
Erdoğan: Bedelini ödeyecekler
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 30 Ağustos Resepsiyonu'nun ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülke birkaç çapulcunun, teröristin at oynatacağı ülke değil. Bunun cezasını, bedelini ödeyecekler" dedi.

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Erdoğan, seçim güvenliğine ilişkin soruyu ise şöyle yanıtladı:

"7 Haziran'da yaşananlar 1 Kasım'da yaşanmayacaktır diye düşünüyorum. Buradaki uygulama Anayasa uygulamasıdır daha doğal bir şey olamaz." 

"BU PARTİYE TAVRIN VARSA.."

Erdoğan devamında, "Türkeş teklifi kabul etmiştir daha doğal bir şey olamaz. 7 Haziran'da yaşananlar 1 Kasım'da yaşanmayacaktır. Bu partiye tavrın varsa o zaman gel elini taşın altına koy. 1 Kasım seçimlerinden temennimiz odur ki milletimiz, bu süreçte yaşadıklarımızı bizlere yaşatmayacak bir kararı verir ve bu kararla da Türkiye, 2016 yılına girmiş olur." dedi.

"HDP DAĞA TAŞERONLUK YAPIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamarının devamında HDP'nin silah bırakma çağrısı için "Ben bunları samimi bulmuyorum. Bunlar biliyorsunuz 7 Haziran öncesinde de vardı. Seçimden sonra 80 milletvekili almışsın, daha iyi, objektif olması gerekirken ne oldu? Seçimden sonra çok daha berbat, kötü oldu. Parlamentoya dönecekleri yerde bunlar parlamentoya değil tam aksine dağa taşeronluk yapmaya başladılar." dedi.

Kaynak : AA

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.