isparta-oto-ekspertiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de konuştu
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA


Cuhmurbaşkanı Erdoğan Rize'de toplu açılış töreninde hemşehrelerine seslendi. Erdoğan buradaki konuşmasında muhalefet liderlerine çıkıştı. Boş keseden vaatlerine "Bunlar şaklaban ya! Bunlar belediye yönetemez" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Milli Eğitim Bakanımız çabuk geçiştirdiniz. Bir çok hizmet var. Bu işi de bana yıktınız. 122 trilyonluk yatırımla 26 eseri Rize'ye kazandırdık. Fizik rehabilite okulunu, olimpik yüzmehavuzu,  Rize gençlik  merkezi.

"CHP'Lİ GAZETECİYE VE BU ZİHNİYETE GEREKLİ DERSİ VERİN"

İstanbul'da Rize'de hemşehrelerimle bir araya geldikten sonra ana muhalefetin genel başkanı bunun demokrasi dışı olduğunu söyledi. Bir de bir gazeteci var: CHP'nin kanalına çıkmış diyor ki, başörtüsü örten özrgürlüğünden vazgeçmiş demektir.

Milletin değerleriyle uğraşanlara başörtüsü ve inanç düşmnanlığı yapanlara 7 Haziran'da dersin toptan verilmesi gerekir..

Bu milletin Müslüman evladına Taksim'i kabe olarak gösterenlere de sandıkta bir ders verilmesi lazım.

Bunların içindeki din düşmanlığı bitmiyor. Her cuntaya, her darbeyi alkışlıyorlar. Şimdi de neyi alkışlıyorlar bilmiyorum. Menderes ve arkadaşlarının kanı hala bunların ellerinde.

Türkiye'nin yaşadığı siyasal ve sosyal krizlerin temelinde 27 Mayıs darbesinin zihniyeti vardır.

CHP'NİN BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANI ADAYI

CHP'nin bir adayı var. Başörtüsü zulümünün bayraktarlığını yapıyordu. Cumhuriyet mitinglerini düzenledi. Başörtülü de başı açık da bizim kızımız. Bunların arasında ayrım olmaz. Ayrım sizin sapık zihniyetiniz de.

Şimdi çıkmış ana muhalefetin başkanı imam hatipleri kapatacağız diyor ama 1+8+4 kılıfıyla yapıyor. Sayın başkanı biz bu senaryoyu gördük. Geçti o iş. Orta kısımların kapattılar. 600 bin olan öğrenci sayısı 60 bin oldu. Şimdi öğrenci sayısı 1 milyona çıktı. Bundan rahatsız oluyorlar.

"MEHMET HOCAM BUNA İZİN VERMEZDİM"

İlimde, kültürde, sanat da çok ileri bir gençlik geliyor. Terör örgütünün uzantısı parti Diyanet'i kapatacağız. Bu diyanet sana ne yaptı?

Sayın Mehmet Görmez'in Mercedes arabasına takmışlar. Mehmet hocam da bunu iade etmiş. Benim haberim olsa ne yapıyorsun Mehmet hocam? Buna izin vermezdim.

"BUNLAR ŞAKLABAN YA"

Bunlar vaat veriyor ya? Kaynak nerede? Diyor ki işte araba 1 milyon lira. Bunlar şaklaban ya. Bunlar kendi belediyelerini yönetmiyor? Her yerde çöp dağları.

Musluklardan kirli su, çamur aktığını gördüm ama kan aktığını hiç görmemiştim ama bunların musluklarından kan akar.

Paralel örgüt HDP'ye lojistik destek veriyor. Görüyorsunuz seçim sürecinde nelerin yaşandığını.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.