isparta-oto-ekspertiz
Yeni Ispartaspor İçin Atatürk Stadı'nda Buluştular!
ISPARTA
G.Tarihi: 04.06.2016 21:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Ispartalı Gazeteciler, “Ispartaspor için bir Kıvılcım Çak” kapsamında Atatürk Stadı’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, daire müdürleri, gazeteciler ve bir çok Ispartaspor sevdalısı yüzlerce vatandaş katıldı. Ama şehrin önde gelenleri ise katılmadı.
 
                Ispartalı basın mensupları, güller diyarının profesyonel ligde takımının olması için“Ispartaspor için bir Kıvılcım Çak” etkinliği düzenledi. Atatürk Stadı’nda cumartesi günü saat 13.00’de buluşan sporseverler bayraklarıyla ve formalarıyla  etkinliğe katıldılar.Etkinliğe Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, daire müdürleri, gazeteciler, Engelli dernek üyeleri ve bir çok Ispartaspor sevdalısı yüzlerce vatandaş katıldı. Ispartaspor sevgisiyle bilinen yürüme engelli Serdar Özbek’te güneşe rağmen pembe-yeşil pembe renkler içinstada geldi.
                Ispartaspor marşlarını çalındığı etkinlikte bayraklarla stadı donatan basın mensupları ve taraftarlar, kent büyüklerinden profesyonel takım için çalışma yapmalarınıistediler.

“BİZ ISPARTA BASINI OLARAK BU İŞİN ARKASINDA OLACAĞIZ”
                İlk konuşmayı yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan,etkinliklerine katılan tüm spor severlere teşekkür etti. Bugün bir özlemigidermek için Atatürk Stadı’nda buluştuklarını söyleyen Karahan, “Isparta’nın profesyonel takıma ihtiyacı var. Halkın ve bizlerin bu özlemi bizi bu etkinliğe sürükledi. Biz Isparta basını olarak bu işin arkasında olacağız. Un, şeker, yağvar. Ama helvayı yapan yok. Kent büyükleri profesyonel takım için çalışmayapacağını söylediler. Sayın TBMM Plan ve Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni Gelecek Valimiz Şehmus Günaydın, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekillerimiz, ITSO, Esnaf Odaları ve Halkımızın dadesteğiyle bu işi başaracağımıza inanıyorum. Herkes sözü verdi ama icraata geçme vakti. Isparta basını olarak bukonunun takipçisi ve destekçisi olacağız. Her şey Isparta için.

Bu sıcakta bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun. Haklarını helal etsinler”dedi.


“ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI”
                Ispartaspor’u neski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ise dünyada yeşil-pembe yi rengi temsileden başka kulübün olmadığını belirterek, Isparta’nın renklerinin şehrin özüolan temalardan aldırdığını hatırlattı. Ispartaspor’un eskiden yaşadığı başarılarının ortada olduğunu söyleyen Söyleyici, “Ispartaspor’umuzda zamanında çok ünlü futbolcular oynadı.  Lefter’intakım arkadaşları Isparta’da oynadı. Tarihi başarılara imza attık. Bir çok futbolcu Ispartaspor’un emrindeydi. 2000’li yıllarda PTT 1. Lig kapısından döndük. O heyecanı çoğunuzhatırlarsınız. Isparta basını bugün doğru olanı yapıyor. Halk yeşil-pembe yi özledi.

Ispartaspor, geçmişte Yeşil Direk Gençlikspor’u 20-0 mağlup ederek Türkiye Profesyonel Liglerinin en farklı galibiyetini elde etmişti. Şimdi neden olmasın!  Şimdi birlik olma zamanı. Kent büyüklerimiz bu işte bir takım çalışmalar yapıyor. Artık bu şehre profesyonel takım kazandırmanın zamanı geldi. Davraz’ımız var. Buraya takımlar geliyor, amamaalesef Isparta’nın temsilcisi yok. Önümüzdeki yıl BAL’da kontenjan 1’edüşecek. Belki de merkezde yıllarca takımımız olmayacak. Bunların bilinmesi gerekiyor. Haydi Ispartamız için el ele” diye konuştu.

“BU MÜCADELEDE ŞEHİR TEK YÜREK OLMALI”
               
SDÜSporBilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Kılınç ise bugün buradayeşil-pembe için bir araya gelen spor severleri görünce mutlu olduğunu belirterek, “Bu mücadelede şehir tek yürek olmalı. Bizlerde SDÜ olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hep birlikte güzel günlerde buluşmakümidiğiyle”  dedi.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR