isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
VALİ GÜNAYDIN '' SİZİ HER GÜN GÖRÜYORUM...''
ISPARTA
G.Tarihi: 08.06.2017 18:16
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Aşağıgökdere’de İftar Programı

Eğirdir İşletme Müdürlüğü yangın ilk müdahale tesislerinde Aşağı Gökdere Muhtarlığı işbirliği ile iftar programı düzenlendi.
Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Eğirdir İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın eşleriyle katıldığı iftar davetine Orman  Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Cumhuriyet Savcısı, İl Jandarma Komutanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Isparta ve Eğirdir protokolünden Daire Müdürleri, Siyasiler, Muhtarlar, Kooperatif Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Program Devlet Halk buluşması için örnek bir dayanışma olarak, katılımcıların birbirleriyle kaynaşmasına vesile oldu. Vali Şehmus Günaydın, Daire Müdürlerine değişik masalara oturarak vatandaşlarla iç içe olmaları hususunda “ sizleri her gün görüyorum, bu gün halkımızla birlikte oturalım” diyerek, İlahi dinletisi eşliğinde hoş bir atmosferde dualarla programa son verildi.


Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, kalabalık

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.