isparta-oto-ekspertiz
TED'e yakışır bir eğitim hizmeti daha...
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TED'e yakışır bir eğitim hizmeti daha...

Türk Eğitim Derneğinin düşünce kuruluşu TEDMEM, dünyanın saygın dernekleri arasında yer alan APA (American Psychological Association) tarafından hazırlanmış olan "Okul Öncesinden Lise Sona: Öğretmenler için 20 Temel Psikoloji İlkesi" isimli çalışmanın Türkçe yayım haklarını alarak Türkiye'deki bütün TED Okullarında görev yapan öğretmenlerin ve eğitimcilerin hizmetine sundu.

Çalışmada, öğretmenlere öğrenme ve öğretme sürecinde, öğrencilerle ilişkileri geliştirmede ve öğrencileri daha iyi anlamada rehberlik edecek nitelikte 20 psikolojik ipucu sunuluyor. 20 temel ilkede, öğrencilerin nasıl düşündüğü ve nasıl öğrendiği, onları nelerin motive ettiği, öğrenmelerini etkileyen sosyal ve duygusal faktörlerin neler olduğu, sınıfın en iyi nasıl yönetileceği ve öğrenci gelişiminin nasıl ölçüleceği konusunda bilgiler ve örnekler yer alıyor.
İlgili çalışma sadece TED okullarında çalışan eğitim personeline değil, Türkiye genelide diğer okullardaki öğretmenlere ve okul yöneticilerine de hediye edildi. TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge ve İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hüseyin Şataf da Isparta'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Müdürler Toplantısında eğitim sektörüne büyük katkısı olacak bu değerli çalışmayı ilgili okul müdürlerine armağan ettiler.


Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.