isparta-oto-ekspertiz
ÖZKUTLU: MESCİD-İ AKSA, MÜSLÜMANLARINDIR
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ÖZKUTLU: MESCİD-İ AKSA, MÜSLÜMANLARINDIR
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu, “Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır” dedi.
            “Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs’ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz. Oradaki Filistin halkıyla da daha fazla beraber olacağız” diyen Özkutlu, Mescid-i Aksa’da yaşanan olayları üzüntüyle takip ettiklerini belirterek, “İsrail’in Mescid-i Aksa’da İslam alemine yaşatılan kapatma girişimini ve ibadeti zorlaştırıcı hareketlerini MÜSİAD olarak kınıyoruz. Yahudi alemine ve İsrail hükümetine böyle bir uygulamadan vazgeçmelerini söylüyoruz” diye konuştu.
            Mescid-i Aksa’nın Müslüman toprakları olduğunu ve burada her Müslüman’ın İslamiyeti istediği gibi yaşayabilmesi gerektiğini vurgulayan Özkutlu, İsrail’in yanlış yaptığını kaydetti.
            Özkutlu, İsrail hükümetinin yanlış uygulamalarından bir an önce vazgeçmesi gerektiğini dile getirerek, “Burası İslam topraklarıdır. Aynı zamanda geçmişte Osmanlı’nın 400 yıl, 3 dinin mensuplarını bir arada huzurlu bir şekilde yaşattığı topraklardır. Burada sadece kendilerinin yaşaması mümkün değildir. Mescid-i Aksa, Müslümanlarındır. Bunu da buradan özellikle belirtmek istiyorum. Bizler, MÜSİAD camiası olarak özellikle Kudüs’ü bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz. Oradaki Filistin halkıyla da daha fazla beraber olacağız” ifadelerini kullandı.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.