isparta-oto-ekspertiz
ITB HABER BÜLTENİ
ISPARTA
G.Tarihi: 07.05.2018 18:50
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA TİCARET BORSASI HABER BÜLTENİ

Gül Sezonunun Açılışı Dolayısıyla Borsamız Üyelerine Hayırlı Olsun Ziyareti


2018 yılı  gül sezonunun açılması münasebetiyle faaliyete başlayan gülyağı üreticisi üyelerimize hayırlı olsun  ziyareti düzenlendi.Sırasıyla OSB'de bulunan Roseland ve Sincer Gülyağı Fabrikaları ziyaret edildi.



Daha sonra Senir bölgesinde bulunan Robertet, Sebat, Hambaloğlu ve Aydın Gülyağı Fabrikaları ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, yeni sezonun üyelerimize ve Isparta'mıza hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.(05.05.2018)      
 
Ard_l_K_yHakk_G_rdal_Hambalo_lu_G_lyaHambalo_lu_2RobertetRoseland_2RoselandSebat_2SebatSincer_G_lya


Ticaret Borsası Heyeti Belediye Başkanına Ziyaret

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve beraberindeki heyetiyle birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dün gerçekleşen ziyarette, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, 11-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Gül Fuarı ve Festivaline tam destek verdiklerini söyledi.

Başkanımız Ahmet Adar sözlerine şu şekilde devam etti: " Fuarda, Meclis Başkanımız başta olmak üzere gül sektöründe faaliyet gösteren Borsamız üyeleri de yer alacak.Programlara tüm yönetim ve meclis olarak iştirak edeceğiz.Kanal32 televizyonlarında yayınlanan sponsoru olduğumuz Tarım Aktüel programı ile de çekim yaparak fuarın herkes tarafından görülmesine  destek olacağız. Ayrıca, fuarı tanıtmak ve davet etmek için üyelerimize duyurular yapacağız. Amacımız, Gül Fuarına katkıda bulunarak, Isparta'yı dünyada tanıtmak. Yatırımcıların dikkatini Isparta'ya çekersek eğer, ekonomimizi canlandırmış oluruz. Bunun için üstümüze düşen görevden kaçamayacağımızı buradan duyurmak isterim." dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Günaydın: "Fuarı Isparta için destek anlamında görüyorum.  Isparta Ticaret Borsası Başkanımız Ahmet Adar ve yönetimi Gül Fuarı ve Festivaline katılacağını ve katkıda bulunacağını beyan etmesi, beni çok sevindirmiştir. Bu sayede Isparta'yı dünyaya duyurma şansımızın daha da kolaylaşacağı düşüncesindeyim. Ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza ve yönetimine teşekkür ederim" dedi.

  (03.05.2018)
 
IMG_3256IMG_3259IMG_3280

BÜLTEN 2

Borsamızdan ITSO Yönetimine Ziyaret

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar şunları kaydetti: " Seçimde güven tazeleyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibini tekrardan tebrik ediyorum. Ayrıca, yeni binaları da hem odamıza hem de üyelerinize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizlerde Isparta Ticaret Borsası olarak Ekonomi Kampüsünde yerimizi alacağız. Bu sayede üyelerimiz oda ve borsa işlemlerini aynı bina içinde kolayca yapabilecekler. Isparta Ticaret Borsası olarak tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi odamızla da her türlü istişare ve faaliyetlerde birlikte hareket etmek bizleri memnun edecektir. Borsa olarak, üyelerimizin sorunları ve talepleri başta olmak üzere Isparta ekonomisinin geleceğini etkileyecek her türlü konu ve organizasyonda taşın altına elimizi koymaya hazırız" dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen ise, " Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve ekibinin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bende Borsa seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Adar ve ekibine tekrardan tebrik ediyorum. Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan'a da yeni görevinde başarılar dilerim. Oda olarak Isparta Ticaret Borsası'yla komşu olacağımızın mutluluğu içindeyiz. Başkanımızın da dediği gibi, üyelerimiz aynı bina içinde hem odamızın hem de borsamızın işlerini gerçekleştirebilmeleri onlar için kolaylık olacak. İlimiz sorunları ve taleplerini dinlemeye her daim açığız. Bu konuda Borsamızla iş birliği içinde olmamız sorunlarda veya faaliyetlerimizde daha hızlı yol almamızı sağlayacaktır." dedi.    

Ziyaret, Oda ve Borsamızın birliktelik mesajının ardından son buldu.

(03.05.2018)
 
IMG_3311IMG_3319IMG_3330

BÜLTEN 3

Gül Küçük Sanayi Kooperatifi Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti


Gül Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ev sahipliğinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar, Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ve Meclis üyelerimiz ise, ziyaretçilerini kapıda karşıladı.
 
Ziyarette konuşan Gül Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Boyacı, "seçimlerde güven tazeleyen Başkan Adar ve ekibini tebrik ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkanlarımız, Ticaret Borsası olarak  kurumlar arası istişareye hazır olduklarını ifade ettiler.

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

(03.05.2018)
 
IMG_3334IMG_3339

BÜLTEN 4

Borsamız Heyeti Üyemiz Davraz Et’in Yeni Tesis Açılış Törenine Katıldı


Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve Meclis Başkanımız Mehmet Ali Doğan ile beraberindeki Borsamız heyeti, Cumartesi günü açılışı gerçekleşen üyemiz Davraz Et ve Et Ürünleri firmasının TKDK desteğiyle yaptığı modern et entegre tesisinin açılış törenine katıldı.

TKDK destekleriyle projesini tamamlanmış olan Davraz Et ve Et ürünleri firmasının yeni tesisinin açılış törenine çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Isparta Ticaret Borsası olarak Yönetim Kurulu ve Meclisimiz de açılışta yerlerini aldılar.

(05.05.2018)
 
Davraz_Et_2Davraz_Et
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.