isparta-oto-ekspertiz
ITB, bu yıl son iftarını Isparta Merkez’de verdi
ISPARTA
G.Tarihi: 15.07.2015 03:03
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Ticaret Borsası’nın üyelerine yönelik olarak düzenlemiş olduğu iftar programının bu sene de son durağı il merkezi oldu.

İlginin çok yoğun olduğu iftar yemeğine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ITB üyeleri ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

İftar programına ev sahipliği yapan ITB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Göçerli, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gök ve Meclis üyeleri, Ertuğrul Siyah, Necati Türedi, Yakup Sincer ve İsmail Uysal konukları kapıda karşıladı.

ITB’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programlarının sonuncusu da Isparta merkezde gerçekleşerek tamamlandı. Isparta Ticaret Borsası  tarafından 2015 yılında düzenlenen iftar programları, üyelerin ve konukların iyi dilek ve temennileriyle son bulmuş oldu.

ITB İftar - 1

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.