isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'YA YENİ FUAR ALANI MÜJDESİNİ VERDİ
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yıllardır 'fuar alanı' kilidi altındaki üniversite yolu üzerindeki 120 hektarlık alanda imar revizyonu çalışmalarının tamamlandığını, yakında onay için meclise sunulacağını açıkladı.
 
KENT MEYDANI FUAR MERKEZİ
     Isparta Belediyesi'nin Eylül-2016'da 'imar revizyonu yapılması' kararı aldığı İstanbul yolu üzerindeki 120 hektarlık alan içerisinde kent meydanı, uluslararası fuar merkezi ile Belediye Sarayı, kültür ve sanatla ilgili tesislerin oluşturulması planlanıyor. Bu alanda konut stoku da ayrılacak.
 
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önemli bir müjde verdi. Isparta için yeni bir fuar merkezi hazırlığı içerisinde olduklarını belirten Başkan Günaydın, yıllardır imar kilidi altındaki İstanbul Yolu üzerindeki fuar alanında çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Üniversite istikametinde sağ tarafta Çünür'e kadar uzanan 120 hektarlık fuar alanında imar revizyonu yapılması için Eylül-2016'da karar alınmıştı. Belediye İmar Müdürlüğü ve İmar Komisyonu, 1 yıldır bu konunun üzerinde çalışıyordu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.