isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın En Trend Cep Telefonu Aksesuar Mağazası Telefon Alemi Telalem
ISPARTA
G.Tarihi: 25.03.2024 00:30
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
Isparta'nın En Trend Cep Telefonu Aksesuar Mağazası
Telefon ve Elekronik Ürünler Adına Herşey  Telefon Alemi Telalem'de!

Isparta'da telefon kullanıcılarının vazgeçilmez adresi olan Telalem, renkli ve trend cep telefonu kılıfları ile dikkat çekiyor. Android ve Apple işletim sistemli telefonlar için geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Telalem, her zevke uygun yüzlerce çeşit aksesuarı bir araya getiriyor. Telefon Alemi Telalem'de buluşuyor!
Rengarenk Kılıflardan Powerbank'a, Her Şey Telalem'de!
Telalem reyonlarında, kırılmaz ekran camından silikon kapaklara, şarj aletlerinden bataryalara, Bluetooth kulaklıklardan selfie çubuklarına kadar her türlü telefon aksesuarını bulabilirsiniz. Powerbank'ten araç tutucularına kadar geniş ürün yelpazesi, Telalem'de sizi bekliyor!
Telefon Aksesuarlarının Yanı Sıra, Birçok Elektronik Ürün Telalem'de!
Telalem, sadece telefon aksesuarlarıyla değil, elektronik ürünlerle de dolu. Kablosuz görüntü ve ses aktarıcılardan GPS'li akıllı saatlere, action kameralardan kablosuz kulaklıklara kadar her ihtiyaca uygun ürünü bulabileceğiniz Telalem, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmez adresi!
Zengin Ürün Yelpazesiyle Telalem, Sizi Bekliyor!
Telalem'de ayrıca, ses bombalarından MP3 çalarlara, Bluetooth hoparlörlerden masa tipi aydınlatma lambalarına kadar birçok elektronik ürünü bulabilirsiniz. Adresimize gelin ve kaliteli ürünlerimizi keşfedin!

Adres: Pirimehmet mahallesi 1710 sokak No: 1/3 ISPARTA
Telefon: 0532 515 14 23


DSC-0006-Copy

DSC3494-Copy

DSC0313

DSC0292

DSC0289

DSC0073-Copy

DSC0081-Copy

DSC0473

9-Copy

DSC-0008-Copy
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.