isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DAN KÜLLİYEDE BÜYÜK BÜLUŞMA
ISPARTA
G.Tarihi: 17.03.2017 18:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ÜNLÜ İSİMLER CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iş kadınları, kadın sanatçı ve sporcular ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yemekte bir araya geldi. Emine Erdoğan yemekte konuşma yaptı.

Isparta'dan ise  davet üzerine Milli Boksör Sema Çalışkan ve Antrenör Melihşah Sarıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği onur yemeğine katıldı.

 Boksör Sema Çalışkan ve Antrenör Melihşah Sarıca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen yemeğe katılarak Emine Erdoğan ile görüştü.

SEMA ÇALIŞKAN;


''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın düzenlediği resepsiyon da yer almak gurur verici. Burada olmamın en büyük sebeplerinden biri olan antrenörüm Melihşah Sarıca'ya çok teşekkür ederim. Sayın vekilim Sadi Bilgiç, sayın valim Şehmuz Günaydın, sayın federasyon başkanım Eyüp Gözgeç , sayın kulüp başkanım Burak Akpinar ve kalbi benimle olan herkese teşekkür ederim.'' Dedi.

Diğer resimler yükleniyor...


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.