isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Yağmur Ev Yemekleri
ISPARTA 1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Yağmur Ev Yemekleri Açıldı

 

KOSGEP Desteğiyle Hayalleri Gerçek Oldu

 Fadime Yılmaz, Şengül Çuhadar ve Zübeyde Kürküt… 3 Hanım KOSGEP Girişimcilik Kursunun ardından uzun süredir hayallerini süsleyen işyerlerini açtı. Yağmur Ev Yemkleri dün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

 “Eskiden her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” derlerdi. Şimdi başarı bizzat kadının kendi adı oldu. Fadime Yılmaz, Şengül Cuhadar ve Zübeyde Külküt KOSGEP desteği ile yaklaşık 100 bin TL’lik bir yatırıma imza attı.

EV YEMEKLERİNİ UNUTTURMAYACAĞIZ

Uzun süredir hayallerini süsleyen ev yemekleri işletmesini KOSGEP desteği hayata geçiren ortaklar, “Ev yemekleri bir kültürdür aslında. Son zamanlarda yaygınlaşan Fast-Food anlayışına karşı ev yemekleri kültürünü yaşatmak gerektiğini düşünüyoruz. Bizde zaten akraba olan ortaklarımızla kolları sıvadık böyle bir işletmeyi Isparta’ya kazandırdık. Bir anlamda ev yemeklerini unutturmayacağız diyerek yola çıktık” dedi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ İLE HİZMET VERECEK

Özel Isparta Hastanesi Acil Kapısı karşısında hizmete giren Yağmur Ev Yemekleri, ızgara çeşitleri, sulu yemek, çorbalar, soteler, ev yapım usulü ekmek araları, kahvaltı, meze çeşitleri, salata çeşitleri, tost çeşitleri ve ara sıcak seçenekleri gibi geniş ürün yelpazesi ile konuklarına hizmet verecek.

“TABLDOTTA İDDİALIYIZ”

Yağmur Ev Yemeklerinin iddialı olduğu yelpazelerden bir tanesi de tabldot. Ev yemeği, tavuk yemeği, sebze yemeği ve bakliyat yemeği seçenekleriyle 5 çeşit tabldot yemek servisi ile de konuklarını ağırlayacak olan Yağmur Ev Yemekleri, paket servis, işyerlerine toplu yemek hizmetini de sunuyor.

KALİTE HİJYEN UYGUN FİYAT

İşletme prensiplerinin en başına, kalite, hijyen ve güler yüzlü hizmete yer veren Yağmur Ev Yemekleri, uygun fiyat politikası ile de Isparta’da adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.