isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA SOKAKLARDA SATRANÇ OYNANIYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 13.09.2017 18:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
‘SOKAKTA SATRANÇ VAR’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliği Ulu Camii yanındaki parkta renkli görüntülere sahne oluyor. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği etkinlik, 17 Eylül’de tamamlanacak.

 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Sokakta Satranç Var” etkinliği kapsamında Isparta sokaklarında satranç oynanıyor. Merkez Ulu Camii yanındaki parkta 7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında satranç sporuna olan ilgiyi artırıyor. 11 Eylül’de başlayan, ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliği 17 Eylül’de sona erecek.

Satranç İl Temsilcisi Mine Kiraz, ‘Sokakta Satranç Var’ etkinliğine kentte yoğun bir ilginin olduğunu söyleyerek, bu tür etkinliklerin satranç sporuna olan ilginin daha da artmasını sağlayacağını aktardı.

İl Temsilcisi Kiraz, “Satranç sporunu herkes yapabilir. Satranç sporu barış, centilmenlik, analiz, mücadele ve strateji demek. İlimiz bu konuda son yıllarda önemli yol kat etti. Kentimizde Lisanslı sporcu sayısında ilk sırada yer alıyoruz. Satranç sporuna olan ilginin artması bizleri sevindiriyor. Bu organizasyona satranç severleri satranç oynamaya davet ediyorum" dedi. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.