isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Sıcak Asfaltta Hedef 130 Kilometre
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sıcak Asfaltta Hedef 130 Kilometre

Koçtepe Köyü ile Keçiborlu yolu arasında kalan 5 km’lik yol, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan çalışmayla sıcak asfaltla kaplandı. Vali Ömer Seymenoğlu beraberinde; Gönen Kaymamı Yunus Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve Köy Muhtarı Ümit Yıldırım ile yolda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve köy merkezinde vatandaşlar ile görüştü.
İl özel idaresi ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta başlayan sıcak asfalt çalışmalarında Deregümü Köyü ve Kayıköy’ü arasından kalan yolun ardından Koçtepe köy merkezi ile Organize Sanayi Bölgesi arasında kalan 5 km’lik yolda da sıcak asfalt çalışmaları bitirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Koçtepe Köyü Muhtarı Ümit Yıldırım, kendileri için bu günün bayram olduğunu belirterek yolun yapılmasında emeği gecen herkese teşekkür etti.
Vali Seymenoğlu asfalt çalışmasında incelemelerde bulunduktan sonra beraberindekilerle Koçtepe Köyü halkı ile köy sosyal tesislerinde bir araya geldi. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu, köyün kadınlarından bir istekte bulunarak eşlerine ve çocuklarına yeni yapılan yolda hız yapmamaları konusunda söz istedi.
Vatandaşların ve köy muhtarının talep ve önerilerin dileyen Vali Seymenoğlu, köyde 2009 yılında oluşturulan ve köy tüzel kişiliğine ait ceviz bahçesinde de incelmelerde bulundu.
 
v-1v-2v-3v-4v-5v-6v-7v-8v-9v-10v-11v-12v-13v-14v-15v-16v-17v-18

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.