isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Polisten okul çevresi ve metruk binalara şok denetim
ISPARTA
G.Tarihi: 08.03.2018 11:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Polisten okul çevresi ve metruk binalara şok denetim 
 
Isparta’da polis ekipleri, madde bağımlılığı ve asayiş olaylarının önlenmesi konusunda okul çevrelerinde bulunan şüpheli şahısları kontrol ederken metruk binalar ve inşaatlar şok baskınlarla didik didik arandı.   
  Isparta’da öğrencilerin uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin engellenmesi ile asayiş konularında önleyici tedbir çalışmaları yapıldı. Isparta Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi çevresi ile yakın bölgelerdeki inşaat ve metruk binalarda görülen şüpheli şahıslar ve okul dışındaki kişilere yönelik şok baskınlar gerçekleştirildi. 
  Yapılan uygulama kapsamında şüpheli şahıslar Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünden geçilirken, şahısların bulunduğu bölgeler de didik didik arandı. Isparta polisi tarafından yapılan geniş çaplı denetim ve baskınların, zaman zaman il genelinde devam edeceği kaydedildi. 

  ISPARTA (İHA) 
 
AW326614_01AW326614_02AW326614_03AW326614_04AW326614_05


                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.